Nova i istaknuta 3M osobna zaštitna oprema

Novo i istaknuto, OZO

Proizvodi koji rade naporno kao i vi.

Nova i istaknuta 3M osobna zaštitna oprema

tvrtke 3M vam pruža povjerenje i snagu kako biste zaštitili svoj svijet.

3M je vodeća tvrtka za inovacije proizvoda s područja rješenja za osobnu zaštitnu opremu (OZO). Na ovoj se stranici nalaze najnoviji proizvodi i usluge za zaštitu i sigurnost radnika.

  • Inovativan i ekonomičan novi proizvod tvrtke 3M, koji nudi dvostruki način zaštite sluha i koji je prilagodljiv radnom okruženju korisnika.

  • Imate dva velika razloga da zaštitite svoj sluh – uši. 3M™ PELTOR™ ProTac™ III slušalice s funkcijom za razinu slušanja okoline pomažu da se usredotočite na svoj posao i komunicirate s kolegama u bučnom okruženju, bez skidanja zaštite za sluh. Stereo povratne informacije omogućit će vam da čujete i bolje odredite smjer alarma, povika upozorenja ili vozila koja se kreću unatrag.

  • Uz nove WorkTunes™ Pro slušalice možete jednostavnije uključiti vašu omiljenu glazbu u vaš radni dan. Ako radite u bučnom okruženju, imate svako pravo izabrati slušalice koje ne samo da štite vaš sluh, nego i maze vaše uši. Nećete biti bezobzirni sa svojim slušalicama, ako one pružaju značajke koje jedva čekate koristiti. Glazba može imati takav učinak

  • Inovativno oblikovani dizajn projektiran je kako bi pružio bolje prilagođavanje uhu i sigurno brtvljenje. 3M™ kupolasti respiratori serije 8825+ i 8835+ projektirani su kako bi poboljšali prilagodljivost pojedinom obliku i veličini lica. S robusnom školjkom i kupolastim dizajnom, ovi respiratori ispunjavaju posebne zahtjeve testa začepljivanja za FFP respiratore (respiratori za filtriranje koji se nose na licu) te zahtjeve norme EN 149 'R', što znači da se mogu upotrebljavati tijekom više od jedne smjene.