Reflektirajući materijali

Reflektirajući materijali

Stvorite sigurniji svijet

 • Predstavljamo 3M™ Scotchlite™ reflektirajuće trake i materijale

  Nije svako srebro jednako! Nenadmašna kvaliteta i raznovrsnost, uz jednostavan pristup reflektirajućoj odjeći preko naših partnera. Reflektirajući materijali, filmovi za prijenos refleksije, trake, odjeća visoke vidljivosti te specijalni reflektirajući materijali i boje.


Katalog proizvoda

 • Reflektirajuće tkanine
  Reflektirajuće tkanine

  Reflektirajući materijali i tkanine dizajnirani su za uporabu na zaštitnoj odjeći te na sportskoj odjeći i odjeći za slobodno vrijeme. Fluorescentne boje tkanine također su dostupne za poboljšanje vidljivosti tijekom dana te pri uvjetima slabog osvjetljenja. Scotchlite reflektirajući materijali i tkanine sastoje se od širokokutnih, izloženih retroreflektirajućih leća povezanih s raznim trajnim tkaninama. Lako se ušivaju na druge tkanine, a mogu biti protkane ili otisnute za zakrpe i ambleme. Tkanine mogu biti ručno rezane, rezane prešom, prerezane ili strojno rezane.

  Pogledajte proizvode
 • Reflektirajući filmovi za prijenos refleksije
  Reflektirajući filmovi za prijenos refleksije

  3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijali – reflektirajući filmovi za prijenos refleksije dizajnirani su za uporabu na zaštitnoj odjeće te na sportskoj odjeći i odjeći za slobodno vrijeme. Scotchlite reflektirajući materijali – reflektirajući filmovi za prijenos refleksije sastoje se od širokokutnih, izloženih retroreflektirajućih leća povezanih s ljepilom koje se aktivira toplinom. Idealni su za pretvaranje u ambleme, zakrpe, logotipe i natpise u različitim oblicima, veličinama, brojevima i slovima i često se upotrebljavaju kako bi se napravile kontinuirane lamelirane letvice i cijevi.

  Pogledajte proizvode
 • Reflektirajući proizvodi visokog sjaja
  Reflektirajući proizvodi visokog sjaja

  3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijali – proizvodi visokog sjaja dizajnirani su za uporabu na zaštitnoj odjeći, a kada se ispravno upotrebljavaju, pomažu poboljšati vidljivost korisnika po mraku ili u uvjetima slabog osvjetljenja, kada je osvijetljen svjetlima. Scotchlite reflektirajući materijali – proizvodi visokog sjaja sastoje se od visoko retroreflektivnih mikroprizmi, formiranih na fleksibilnom, sjajnom i UV stabiliziranom polimernom filmu.

  Pogledajte proizvode
 • Reflektirajuća traka
  Reflektirajuća traka

  3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijali – reflektirajuća traka / filmovi s ljepilom osjetljivim na pritisak (PSA) sastoje se od širokokutne, izložene retroreflektirajuće leće povezane na ljepilo. Jednostavni su za primjenu na krutoj podlozi – jednostavno se skidaju i stavljaju. PSA filmovi mogu biti ručno rezani, rezani prešom ili rezani metodom kiss-cut ili mogu biti otisnuti. Međutim, ne preporučuje se trajno lijepljenje na perivu odjeću. Filmovi za obilježavanje su PSA filmovi s dodatnom mrežastom tkaninom za uporabu na kacigama i krutim površinama.

  Pogledajte proizvode
 • Specijalni reflektirajući materijali i boja
  Specijalni reflektirajući materijali i boja

  3M™ Scotchlite™ reflektirajuća rješenja za korisnike, dizajnirana su za uporabu na sportskoj odjeći i odjeći za slobodno vrijeme za tržište korisnika. Proizvodi se sastoji od širokokutnih, izloženih retroreflektirajućih leća i dostupni su kao reflektirajući filmovi za prijenos refleksije, filmovi za obuću i tkanine. Boja za tisak je također dostupna.

  Pogledajte proizvode

Laboratorij za globalni dizajn

 • Laboratorijske usluge širom svijeta: dizajn za vidljivost

  Laboratorijske usluge širom svijeta: dizajn za vidljivost

  Izmjerite učinkovitost svoje reflektirajuće odjeće prije proizvodnje. 3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijali odličan su način za dizajniranje proizvoda koji poboljšavaju vidljivost onih koji ih nose! Neka naša stručnost iz područja reflektirajućih materijala, ispitivanja, istraživanja i razvojne sposobnosti radi za vas. Naš tim stručnjaka pomoći će vam pri:

  • odabiru proizvoda
  • promjenama u dizajnu
  • usporedbi dizajna
  • ispitivanju performansi
  • usklađenosti s propisima
  • vodiču vidljivosti od 360°

Videozapisi


Dodatni izvori

Zašto 3M reflektirajući materijali?

 • Tehnologija

  Vjerujte originalu.

  • 3M™ Scotchlite™ tehnologija reflektirajućih materijala je naprednija nego ikad prije. Tisuće malih staklenih perli, čvrsto pakiranih zajedno, reflektiraju ulaznu svjetlost natrag prema izvoru svjetla.
   3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijali pokazali su se izvrsnima rijekom rada i na zaštitnoj odjeći. Vi odlučujete kako ćete uključiti reflektirajuće materijale 3M™ Scotchlite™ u proizvodne procese svoje tvrtke i na taj način dodatno poboljšati svaki od svojih visoko kvalitetnih proizvoda.
  • Stalno i dugoročno podižemo svijest o marki 3M™ Scotchlite™ reflektirajućih materijala, a uz to, osiguravamo povećanu potražnju za radnu i zaštitnu odjeću koja na sebi ima reflektirajuće materijale 3M™ Scotchlite™. Upotrijebite snagu marke i za svoju komunikaciju. Nudimo aktivnu potporu i osiguravamo sve potrebne alate. Ne pristajte na nikakve kompromise – vjerujte tržišnom lideru i iskoristite suradnju za dobrobit svoje tvrtke.
  • ·· Svijest o marki
   ·· Konstantna visoka kvaliteta proizvoda
   ·· Istraživanje i razvoj u SAD-u i Njemačkoj
   ·· Sveobuhvatna stručnost u radnoj odjeći visoke vidljivosti
   ·· Stručni savjeti o standardima i propisima
   ·· Iskusna usluga i svestrani servis proizvoda

 • Rješenja za vidljivost

  Rješenja za vidljivost

  Kroz kontinuirane inovacije postavili smo nove proizvode na tržište, uključujući opcije za industrijsko pranje i usporivače plamena.

  Naš asortiman sada uključuje preko 50 različitih proizvoda, što znači da možemo ponuditi prave reflektirajuće materijale 3M™ Scotchlite™ za svaku primjenu.


Reflektirajući materijali tvrtke 3M

3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijali kombiniraju raznovrsnost i funkcionalnost na temelju tehnologije obrnute refleksije. Materijal je jednostavan za održavanje. Postoji mnogo kreativnih načina da ga upotrebljavate.

Lako se šivaju na druge tkanine, a mogu biti protkani ili otisnuti na zakrpe i ambleme. Tkanine mogu biti ručno rezane, rezane prešom, prerezane ili strojno rezane.