Zaštita za sluh s dvostrukim načinom rada koja se prilagođava vašem okruženju

Zaštita za sluh s dvostrukim načinom rada koja se prilagođava vašem okruženju

3M™ E-A-R™ Switch zaštitni čepići za uši

Danas se u radu zahtjeva sve veća dinamičnost i fleksibilnost, što predstavlja izazove za službenike za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu. Kako bi se što bolje nosili s tim izazovima, 3M je primjenio svoja znanja na zaštitu sluha.

Fleksibilnost je ugrađena u nove 3M™ E-A-R™ Switch čepiće za uši za korisnički prilagođenu svjesnost o situaciji, tako da se možete prebacivati između normalne zaštite sluha i zaštite koja nudi veću svjesnost o situaciji – omogućujući vam da komunicirate s kolegama i čujete potencijalnu opasnost i znakove upozorenja poput vozila koja se kreću unatrag.


 • Optimalno prilagođavanje vašem uhu

  Optimalno prilagođavanje vašem uhu

  S patentiranim mekanim držačem kao pomoć pri držanju čepića u uhu tijekom aktivnosti te tri veličine nastavaka kako bi stali u razne ušne kanale, 3M ™E-A-R™ Switch čepići za uši su isplativa opcija za odlično prilagođavanje uhu.

  Ovi čepići za uši su također ispitani na sposobnost za prilagođavanje uhu, tako da možete biti sigurni da pružaju pravu zaštitu sluha vašim radnicima u njihovim okruženjima.


Izvori

 • Na koji način funkcioniraju?
  Na koji način funkcioniraju?

  Preuzmite ovu brošuru kako biste saznali kako se jednostavno prebacivati između načina rada i ostati zaštićeni od utjecaja buke, a zadržati svjesnost o situaciji.

 • Videozapis
  Videozapis

  Saznajte više o jedinstvenim prednostima inovativnog filtra ISL i saznajte kada se prebaciti između načina rada kako biste poboljšali svoju produktivnost.

 • Ispitano na sposobnost za prilagođavanje uhu
  Ispitivanje sposobnosti za prilagođavanje

  Ispitivanje na sposobnost za prilagođavanje uhu uklanja predviđanja iz upravljanja usklađenosti, pronalaženjem osobne ocjene prigušenja.


Katalog proizvoda

 • 3M™ E-A-R™ Switch zaštitni čepići za uši
  3M™ E-A-R™ Switch zaštitni čepići za uši