Ortho Perspectives Innova

3M vijesti, informacije i studije slučaja iz ortodoncije

Orthodontic Perspectives Innova ulazi u 23. godinu kontinuiranog objavljivanja. Časopis nudi vijesti iz industrije i informacije za stručnjake iz područja ortodoncije. U ovom izdanju možete naći radove autora diljem svijeta, koji prikazuju iskustva u korištenju Clarity™ ADVANCED keramičkih bravica i Incognito™ lingvalnih bravica, 3M™ samoligirajućih bravica i Forsus™ Class II korektora.

Pročitajte vijest o jedinstvenom 3M APC™ Flash-Free adhezivu, koji je sada dostupan u 7x7 multisustavu, kako bi se omogućilo lijepljenje bez uklanjanja viška ljepila. Možete pročitati i vijesti o 3M proizvodima, savjete za tretmane i pronaći važne datume nadolazećih edukativnih događanja.


Sv. XXIII, br. 2 – globalno izdanje

Preuzmite Innova Magazin(PDF)

Oct-16

 • James Ingebrand, 3M

  U 3M odjelu za oralnu njegu, najvažnije nam je razumjeti kako vam možemo pomoći da uspijete, od proizvoda koje za vas razvijamo do usluga koje pružamo.

 • Dr. Chaqués-Asensi

  Poznati kliničar i predavač Dr. Jose Chaqués-Asensi, iz Seville, Španjolska, podijelio je svoje iskustvo s Forsus™ Class II korektorima u intervjuu s 3M-om.

 • Dr. Patrice Pellerin

  Dr. Pellerin pokazuje kako niskoprofilne Clarity™ ADVANCED keramičke bravice mogu smanjiti anksioznost prilikom korištenja keramičkih bravica za ispravljanje zagriza bez produživanja trajanja tretmana.

 • Dr. Anoop Sondhi

  Dr. Sondhi opisuje efikasne tretmane asimentričnog Class II Div 2 slučaja koristeći SmartClip™ i Clarity™ SL3 bravice te Forsus™ konektore.

 • Dr. Ricardo Moresca

  Dr. Moresca prikazuje poboljšanja u učinkovitosti tretmana klase II s Clarity™ SL samoligirajućim bravicama i Forsus™ konektorima u slučaju problema sa zagrizom.

 • Dr. Shin’ichi Narita

  Dr. Narita predstavlja sustav koji omogućuje efikasno ispravljanje distalnog zagriza na početku tretmana koristeći 3M’s pasivne samoligirajuće bravice.

 • Kombinacijom vrhunske estetike i neusporedivih rezultata u estetskom sustavu klase II pacijentima dajemo prekrasan osmijeh tijekom tretmana.

 • Istraživanje provedeno na ortodontima u Zapadnoj Europi pokazalo je kako je visoka kvaliteta, estetika i efikasnost Clarity™ ADVANCED keramičkih bravica široko prepoznata.


Nadolazeća 3M edukativna orto događanja i datumi

Zabilježite u svojim kalendarima ove informativna i edukativna događanja od 3M-a.