Program pronađite-doktora

 

 

Registrirajte se kako bismo Vas uključili u 3M-ov alat za lociranje ortodontskih ordinacija. Oglasite svoju ordinaciju, povećajte vidljivost i dosegnite pacijente koji su u potrazi za ortodontima. Olakšajte potencijalnim pacijentima da se povežu s Vama putem telefona, e-maila ili društvenih medija.

 

 

Pažljivo pročitajte Uvjete prije korištenja obrasca.

1. Vaš pristanak. Upisujući osobne podatke o Vašoj ordinaciji, pristajete da se isti sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u 3M "Pronađi-doktora" alatu. Ako ne želite da se Vaši osobni podaci sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u ovim Uvjetima, molimo nemojte ispuniti obrazac.

2. Ograničenja prikupljanja, korištenja i objavljivanja privatnih informacija. 3M prikuplja ove informacije kako bi sastavio popis doktora koji će potencijalni pacijenti zainteresirani za 3M-ove proizvode moći pretraživati. Upisivanjem Vaših osobnih podataka, pristajete da 3M objavi Vaše informacije na vlastitoj web stranici(ama) kako bi ih pacijenti i ostali zainteresirani mogli pretraživati. U sklopu ovog programa, 3M će koristiti podatke u skladu s ovim Uvjetima i 3M pravilima o privatnosti.

3. Pristupanje i uklanjanje privatnih informacija. Možete pregledavati, ispravljati i unositi osobne informacije tako da kontaktirate 3M putem obrasca.

3M zadržava pravo da ukine pretraživač Pronađi-doktora ili sudjelovanje doktora u programu bez prethodne najave.Pošto je ovo besplatan i neobavezan program, 3M se odriče svih jamstava i ne prihvaća nikakvu odgovornost vezanu za ovaj program.


Ažurirajte postojeći popis Find-a-doc

Jeste li već uključeni u naš Pronađi-doktora program? Ako jeste, molimo pošaljite nam poruku sa sadržajem koji želite unijeti.


Pošaljite nam poruku

Zahvaljujemo na interesu za 3M. Kako biste nam pomogli da učinkovito upravljamo Vašim upitom i odgovorimo na njega, ljubazno Vas molimo da navedete neke ključne podatke, uključujući Vaše podatke za kontakt. Podaci koje navedete služiti će kako bismo mogli odgovoriti na Vaš zahtjev putem e-pošte ili telefona od strane predstavnika tvrtke 3M ili jednog od naših ovlaštenih poslovnih partnera s kojima bismo mogli podijeliti Vaše osobne podatke, a u skladu s pravilima privatnosti tvrtke 3M.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Pošaljite poruku

Hvala vam što ste se obratili tvrtki 3M

Primili smo poruku i trenutno analiziramo vaš upit
Netko od naših predstavnika stupit će s vama u kontakt putem telefona ili e-pošte

An error occurred.