Program pronađite-doktora

 

 

Registrirajte se kako bismo Vas uključili u 3M-ov alat za lociranje ortodontskih ordinacija. Oglasite svoju ordinaciju, povećajte vidljivost i dosegnite pacijente koji su u potrazi za ortodontima. Olakšajte potencijalnim pacijentima da se povežu s Vama putem telefona, e-maila ili društvenih medija.

 

 

Pažljivo pročitajte Uvjete prije korištenja obrasca.

1. Vaš pristanak. Upisujući osobne podatke o Vašoj ordinaciji, pristajete da se isti sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u 3M "Pronađi-doktora" alatu. Ako ne želite da se Vaši osobni podaci sakupljaju, koriste i objavljuju na način opisan u ovim Uvjetima, molimo nemojte ispuniti obrazac.

2. Ograničenja prikupljanja, korištenja i objavljivanja privatnih informacija. 3M prikuplja ove informacije kako bi sastavio popis doktora koji će potencijalni pacijenti zainteresirani za 3M-ove proizvode moći pretraživati. Upisivanjem Vaših osobnih podataka, pristajete da 3M objavi Vaše informacije na vlastitoj web stranici(ama) kako bi ih pacijenti i ostali zainteresirani mogli pretraživati. U sklopu ovog programa, 3M će koristiti podatke u skladu s ovim Uvjetima i 3M pravilima o privatnosti.

3. Pristupanje i uklanjanje privatnih informacija. Možete pregledavati, ispravljati i unositi osobne informacije tako da kontaktirate 3M putem obrasca.

3M zadržava pravo da ukine pretraživač Pronađi-doktora ili sudjelovanje doktora u programu bez prethodne najave.Pošto je ovo besplatan i neobavezan program, 3M se odriče svih jamstava i ne prihvaća nikakvu odgovornost vezanu za ovaj program.


Ažurirajte postojeći popis Find-a-doc

Jeste li već uključeni u naš Pronađi-doktora program? Ako jeste, molimo pošaljite nam poruku sa sadržajem koji želite unijeti.


Pronađi-a-Doc registracijeSva polja su obavezna, osim ako nije navedeno po izboru. Da biste registrirali više od dva mjesta iz prakse, pošaljite dodatne obrasce.


  • Unesite podatke svoje prakse kako biste ih htjeli prikazati na popisu

  •  Clarity™ ADVANCED Clear Braces
     Incognito™ Hidden Braces

  • Uključi drugu lokaciju za praksu, ako je primjenjivo. Da biste registrirali više od dvije lokacije, pošaljite dodatne obrasce.

  •  
  • Prihvaćanjem uvjeta, dajem svoj pristanak primanju novosti, reklamnih sadržaja, anketa i promotivnih ponuda 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i kompanija koje se nalaze u njezinoj grupaciji putem e-maila, pošte, e-newsletter, telefona, itd. (kako je opisano ovdje). Prihvaćam da će moji osobni podaci biti obrađeni od strane 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i njezinih kompanija u skladu sa 3M zakonom o privatnosti i da će moji osobni podaci biti preneseni, spremljeni i/ili obrađeni od strane 3M-a i ostalih trećih strana za račun 3M-a u zemljama van Europske Unije, ali uvijek pod uvjetom stroge povjerljivosti i sigurnosti podataka.

  • Pošalji