O 3M odjelu za oralnu njegu

  • U 3M odjelu za oralnu njegu, posvećeni smo promicanju cjeloživotnog oralnog zdravlja kroz razvoj inovativnih dentalnih i ortodontskih rješenja koja pomažu u pojednostavljivanju procedura i osiguravaju predvidljive kliničke ishode. Kao dokazani lider u dentalnoj i ortodontskoj industriji kroz povijest te uz znanstveni pristup razvoju proizvoda posvećeni smo stvaranju visokokvalitetnih, naprednih proizvoda koji su vam potrebni kako biste stavili osmijeh na lica svojih pacijenata.

3M oralna njega

Unaprjeđivanje znanosti oralne njege

Provjerenim dentalnim i ortodontskim rješenjima promičemo cjeloživotno oralno zdravlje.

POGLEDAJTE NAŠ KATALOG PROIZVODA

3M rješenja za oralnu njegu

  • Kao najinovativnija tvrtka u dentalnoj industriji deset uzastopnih godina, 3M kroz svoje proizvode stručnjacima iz dentalne medicine osigurava predvidljivost i kontrolu za optimalne ishode liječenja.

  • Kao lider u ortodontskoj industriji i estetskim rješenjima već više od 60 godina, 3M nudi proizvode koji osiguravaju efikasnost i poboljšavaju iskustvo liječenja za ortodonte i njihove pacijente.


3M resursi za oralnu njegu

  • 3M proizvodi za oralnu njegu osmišljeni su kako bi stručnjacima iz područja dentalne medicine pomogli u poboljšanju oralnog zdravlja pacijenata.

  • 3M℠ Health Care Academy nudi kontinuirano obrazovanje stručnjacima iz područja dentalne medicine. Ovi stručni treninzi i edukacije posvećeni su produbljivanju vaše stručnosti i poboljšavanju brige za pacijente.

  • 3M u centru svog poslovanja ima znanost bez premca koja nam osigurava jedinstvenu platformu za razvoj proizvoda za promicanje oralnog zdravlja tijekom čitavog života.