3M Rudarstvo, nafta i plin

Rafinerija i tvornica kemijskih proizvoda
Istražimo načine kako da Vaše poslovanje ostane na vrhu.
Pregled svih proizvoda za rudarstvo, naftu i plin

Tržišta rudarstva, nafte i plina

Unaprijedite produktivnost, zaštitite svoje poslovanje, ostanite u vodstvu.

3M razumije što znači raditi u teškim uvjetima, u nepristupačnim i udaljenim područjima. Vađenje ruda je u našoj krvi. Temeljito poznajemo industriju i posjedujemo teško stečena stručna znanja koja nam pomažu upustiti se u brojna inovativna rješenja te tako pomažemo ubrzati Vaš napredak.

 • Nafta i plin
  • Rudarstvo i metalurgija
   • Nafta i plin
    • Rudarstvo i metalurgija
     • Nafta i plin
      • Rudarstvo i metalurgija

       Proizvodi za rudarstvo, naftu i plin

       Pogledajte sve proizvode za Rudarstvo, naftu i plin

        

       • Unaprijedite produktivnost, zaštitite svoje poslovanje, ostanite u vodstvu.

        3M razumije što znači raditi u teškim uvjetima, u nepristupačnim i udaljenim područjima. Vađenje ruda je u našoj krvi. Temeljito poznajemo industriju i posjedujemo teško stečena stručna znanja koja nam pomažu upustiti se u brojna inovativna rješenja te tako pomažemo ubrzati Vaš napredak. Naše znanje o rudarstvu i izazovima u radu s naftom i plinom, pomaže nam da proizvedemo proizvode i pružimo usluge koji štite Vašu imovinu, djelatnike, Vašu dobit i okoliš. Uzmite na primjer mikroskopski malene staklene perle koje polimernu pjenu čine toliko jakom da može izdržati razarajući tlak kakav postoji u naftnim nalazištima duboko u oceanu. Također, tu se ubrajaju i naši reflektirajući materijali dizajnirani specijalno za bolju vidljivost radnika u zamagljenim uvjetima. Tu su i naši sustavi za filtriranje zraka od plinovitih amina, a koji osiguravaju bolju učinkovitost uz istodobnu zaštitu opreme. Sa 3M-ovim inovativnim rješenjima možete biti sigurni da ste na dobrom putu.

        


       Inovacije na djelu

       • 13 ožujka 2015

        "Hladnom glavom" zadržite prednost.

        3M™ Crystalline Automotive folija za automobilske prozore blokira do 60% topline koja ulazi kroz prozore te pomaže vozačima vozila na otvorenim rudarskim jamama da ostanu dulje usredotočeni na posao.

        13 ožujka 2015
       • 13 ožujka 2015

        Od povezivanja strujnih vodova do zaštite cjevovoda.

        3M™ Scotchkote™ cijevne obloge pokrivaju preko 16 000 kilometara različitih cjevovoda.

        13 ožujka 2015
       • 13 ožujka 2015

        Tehnologija koja pobjeđuje i najteže uvjete.

        3M™ staklene perle jamče plovnost na svim dubinama i izolaciju na ekstremno niskim temperaturama. Štite vrijednu opremu za bušenje te pomažu u rastu naftne industrije.

        13 ožujka 2015
       • 13 ožujka 2015

        Čišća voda, kvalitetnija nafta.

        3M proizvodi za pročišćavanje jamče da se u navodnjavanju naftnih ležišta koristi najčišća voda, čuvaju Vašu opremu i pridonose da se dobije čisti finalni proizvod.

        13 ožujka 2015

       Inovacije na djelu


       O 3M tržištima rudarstva, nafte i plina

       • 3M kompanija pospješuje napredak Vaše industrije. Prije više od 100 godina započeli smo svoje poslovanje kao rudarska tvrtka. Danas pomažemo klijentima da koriste naša stručna znanja u području vađenja ruda, transporta, proizvodnje i sigurnosnih tehnologija, uz primjenu najnovijih dostignuća. Uz rješenja za zaštitu na radu, do hidrauličnog frakturiranja, usmjerenog bušenja i rafiniranja u petrokemiji, kojima se Vaša ulaganja u sredstva maksimalno uvećavaju, pomažemo kompanijama da svoje resurse iskoriste do kraja.