Primjene 3M proizvoda u obradi metala

Pogledajte primjene u kojima vam 3M može pomoći pri obradi metala.

 • Spajanje
  Spajanje

  Čvrstoća spoja koja traje! Od poboljšanja vizualnog izgleda do poboljšanja učinkovitosti, mogućnosti korištenja i bržeg apliciranja, 3M rješenja za pričvršćivanje mogu Vam pomoći da tržištu ponudite konkurentnije proizvode visoke kvalitete.

 • Vezivanje
  Vezivanje

  Od poboljšanja izgleda do boljih performansi, mogućnosti upotrebe i bržeg apliciranja, 3M rješenja za lijepljenje mogu Vam pomoći da tržištu ponudite konkurentnije proizvode visoke kvalitete.

 • Prigušenje
  Prigušenje

  Ako su prigušenje vibracija i kontrola buke važni za performanse vašeg proizvoda, tada je došlo vrijeme da razmotrite 3M proizvode za prigušenje buke.

 • Uklanjanje srhova/Zaobljivanje
  Uklanjanje srhova/Zaobljivanje

  Uklonite srhove i oštre rubove koji ostaju na metalnim dijelovima nakon izrade otvora, rezanja, te strojne obrade. 3M nudi širok raspon brusnih materijala za uklanjanje srhova.

 • Pričvršćivanje
  Pričvršćivanje

  Ponovno razmislite o svojem projektu i izbacite vijke. 3M rješenja za pričvršćivanje su snažna, ali istovremeno lako uklonjiva, te mogu zamijeniti vijke, matične vijke i zakovice u vašem projektu.

 • Završna obrada
  Završna obrada

  Zagladite metalne površine uz očuvanje geometrije komponenti. Postižući ravnotežu između čvrstoće i profinjenosti, 3M nudi sveobuhvatan set brusnih proizvoda i naprednu keramiku za završnu obradu metala kako bi vam pomogli u spajanju, pripremi i postizanju savršenstva.

 • Brušenje
  Brušenje

  Uklonite metal i varove u kratkom vremenu. Oblikujte dijelove kako bi ispunili projektne zahtjeve. 3M nudi niz rješenja, uključujući mlaznice za pjeskarenje, brusne ploče i diskove, kako bi ispunili vaše zahtjeve za obradu metala - i oblikovali vaše komponente.

 • Ručno brušenje
  Ručno brušenje

  Od brušenja i pripreme površina do svakodnevnog održavanja - ponekad alati ne mogu doprijeti do teško pristupačnih površina. Prilagodljivi 3M brusni materijali i ručne krpe pružaju rješenja za vaše najnepristupačnije kuteve.

 • Brusni alati
  Brusni alati

  Od uklanjanja varova do fine završne obrade, brušenje brusnim alatima oslanja se na čvrstoću i profinjenost alata da bi se postigli rezultati. 3M nudi niz alata i brusnih materijala, poput kutnih brusilica i tračnih brusilica, dizajniranih kako bi postigli rezultat u svakoj fazi obrade metala.