1. 3M™ Filtek™ Universal Restorative
3M Zdravstvo

3M™ Filtek™ Universal mijenja izradu restauracija s jednim opacitetom.


  • Koristite li tehniku jednog sloja za većinu restauracija? Onda će te zavoljeti 3M™ Filtek™ Universal, stvoren za izradu estetskih restauracija u jednom sloju … jednostavnije. Samo 8 nijansi boja i Extra White nijansa pokrivaju svih 19 VITA classical i bleach nijansi. Sadrži NaturalMatch tehnologiju i inovativne monomere —koje smo kombinirali s 3M istinskom nanotehnologijom—kako bi smanjili polimerizacijski stres.

    Zašto žrtvovati estetiku zbog veće učinkovitosti? S Filtek Universal kompozitom možete imati i jedno i drugo …on je univerzalno jednostavan.

    Pogledajte kako Vam može učiniti život jednostavnijim.

  • Estetska tehnologija

Znanost iza jednostavnosti


Pogledajte. Učite. Napredujte.


Filtek Universal je jednostavan za uporabu—i napravili smo lekciju o jednostavnosti. Prikazujući važne teme u kratkim video isječcima, donosimo jedinstveno iskustvo stjecanja znanja koje možete primjeniti u svakodnevnoj praksi.


Izvori


  • Sva su polja obavezna, osim ako je naznaceno da je opcionalno

  •  
  • Prihvaćanjem uvjeta, dajem svoj pristanak primanju novosti, reklamnih sadržaja, anketa i promotivnih ponuda 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i kompanija koje se nalaze u njezinoj grupaciji putem e-maila, pošte, e-newsletter, telefona, itd. (kako je opisano ovdje). Prihvaćam da će moji osobni podaci biti obrađeni od strane 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i njezinih kompanija u skladu sa 3M zakonom o privatnosti i da će moji osobni podaci biti preneseni, spremljeni i/ili obrađeni od strane 3M-a i ostalih trećih strana za račun 3M-a u zemljama van Europske Unije, ali uvijek pod uvjetom stroge povjerljivosti i sigurnosti podataka.

  • Podnijeti

Hvala vam

YVaš je obrazac uspješno poslan.

Naše isprike

Došlo je do pogreške tijekom slanja. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

Pratite nas
Brandovi navedeni na gornjoj listi predstavljaju robne marke 3M kompanije
Promijenite lokaciju
Hrvatska - hrvatski