1. 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska
 2. 3M Zdravstvo
 3. 3M™ Filtek™ Universal Restorative
3M Zdravstvo

3M™ Filtek™ Universal mijenja izradu restauracija s jednim opacitetom.


 • Koristite li tehniku jednog sloja za većinu restauracija? Onda će te zavoljeti 3M™ Filtek™ Universal, stvoren za izradu estetskih restauracija u jednom sloju … jednostavnije. Samo 8 nijansi boja i Extra White nijansa pokrivaju svih 19 VITA classical i bleach nijansi. Sadrži NaturalMatch tehnologiju i inovativne monomere —koje smo kombinirali s 3M istinskom nanotehnologijom—kako bi smanjili polimerizacijski stres.

  Zašto žrtvovati estetiku zbog veće učinkovitosti? S Filtek Universal kompozitom možete imati i jedno i drugo …on je univerzalno jednostavan.

  Pogledajte kako Vam može učiniti život jednostavnijim.

 • Estetska tehnologija

Znanost iza jednostavnosti


Pogledajte. Učite. Napredujte.


Filtek Universal je jednostavan za uporabu—i napravili smo lekciju o jednostavnosti. Prikazujući važne teme u kratkim video isječcima, donosimo jedinstveno iskustvo stjecanja znanja koje možete primjeniti u svakodnevnoj praksi.


Izvori


 • Sva su polja obavezna, osim ako je naznaceno da je opcionalno

 •  
 • Prihvaćanjem uvjeta, dajem svoj pristanak primanju novosti, reklamnih sadržaja, anketa i promotivnih ponuda 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i kompanija koje se nalaze u njezinoj grupaciji putem e-maila, pošte, e-newsletter, telefona, itd. (kako je opisano ovdje). Prihvaćam da će moji osobni podaci biti obrađeni od strane 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska i njezinih kompanija u skladu sa 3M zakonom o privatnosti i da će moji osobni podaci biti preneseni, spremljeni i/ili obrađeni od strane 3M-a i ostalih trećih strana za račun 3M-a u zemljama van Europske Unije, ali uvijek pod uvjetom stroge povjerljivosti i sigurnosti podataka.

 • Podnijeti

Hvala vam

YVaš je obrazac uspješno poslan.

Naše isprike

Došlo je do pogreške tijekom slanja. Molimo pokušajte ponovo kasnije.