medicinska zračna evakuacija
Izgradite povjerenje pacijenata na pouzdanim proizvodima
Pregled medicinskih proizvoda

Tržište zdravstva

Pojednostavnite proces i usredotočite se na ono najvažnije.

Područje zdravstvene zaštite brzo se razvija. Događaju se promjene u sustavu naplate, zahtjevi pacijenata su mnogo veći, pojavljuju se novi modeli zdravstvene zaštite i dr. 3M shvaća Vaše probleme i trudi se olakšati Vam posao pouzdanim, kvalitetnim proizvodima i rješenjima. Pomažemo Vam da pregledate više pacijenata uz manje troškove te na taj način, zajedno s Vama, ostvarujemo napredak u području zdravstvene zaštite.


Proizvodi za zdravstvenu zaštitu

Pogledajte sve Proizvode za zdravstvenu zaštitu

 

 • Usredotočite se na ono što je važno.

  Razvoj zdravstvene zaštite ubrzano napreduje. Mijenja se način naplate troškova. Zahtjevi pacijenata su sve stroži. Pojavljuju se novi modeli pružanja njege. Mi razumijemo Vaše probleme i nastojimo Vaš posao učiniti lakšim uz pouzdane, kvalitetne proizvode i rješenja. Naši medicinski proizvodi pomažu u sprječavanju infekcije i ubrzavaju ozdravljenje. Mi imamo rješenja za oralno liječenje koja pojednostavljuju procedure i poboljšavaju rezultate te automatizirana inteligentna rješenja koja pravim ljudima daju prave informacije upravo onda kada su im potrebne. 3M proizvodi Vam omogućavaju zbrinuti više pacijenata uz manje troškove, a da se pri tom poboljšava opće zdravlje. Na taj način se postiže napredak u području zdravstvene zaštite.

 


Inovacije na djelu

 • 13 ožujka 2015

  Precizno uklapanje u samo jednom potezu.

  Najmanji intraoralni skener na tržištu snima oko 20 setova 3D podataka u sekundi i daje precizne dentalne i ortodontne otiske svih vrsta.

   

   

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Povoj za izuzetnu udobnost i učvršćivanje.

  Napredno učvršćivanje, dobro drži i lako se skida te smanjuje bol i strah od I.V. ispadanja i omogućava Vam da se fokusirate na to da pacijentu pružite izuzetnu uslugu.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Pacijenti primjećuju kada pojednostavite stvari.

  Od 2011. god., skoro 1400 bolnica i zdravstvenih organizacija integriralo je kliničku dokumentaciju i metriku kvalitete u jednu aplikaciju kodiranjem uz pomoć računala.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Uz 3M dišite lakše.

  Preko 50 godina pomažemo Vama i Vašim pacijentima da lakše dišu.

  13 ožujka 2015

Inovacije na djelu


O 3M tržištima zdravstva

 • Uz 3M kompaniju usredotočite se na ono što je najvažnije: na Vaše pacijente. Našom širokom paletom proizvoda - od stetoskopa i kirurške maske do stomatoloških materijala i medicinske opreme - olakšavamo Vam posao i omogućujemo ostvarenje boljih rezultata. Naša rješenja za zbrinjavanje rana Vam pomažu da pacijentima pružite očekivanu pomoć na licu mjesta, dok Vam naša medicinska oprema i tehnologije za sigurnost hrane pomažu ostvariti potrebne rezultate.