1. Croatia
 2. FUTURO™ brand
 3. Izvori
 4. Razina podrške steznika

Pronađite odgovarajuću razinu kompresije i potpore steznika

Naš vodič za odabir razine potpore steznika pomoći će Vam da izaberete proizvod koji odgovara Vašim potrebama – u pravo vrijeme, za pravo mjesto i u pravom trenutku kada su Vam najviše potrebni.


Razine kompresije i potpore steznika

 • Blaga podrška steznika
  Blaga potpora steznika

  Pruža kompresiju, potporu i terapijski zadržava toplinu kako bi se umanjili simptomi vezani za manja uganuća, ozljede od naprezanja i artritisa. Veoma ugodno cjelodnevno nošenje.

 • Umjerena podrška steznika
  Umjerena potpora steznika

  Podesiva razina kompresije, pruža potporu i terapijski zadržava toplinu kako bi se umanjili simptomi vezani za uganuća, ozljede od naprezanja, artritisa te bolova u mišićima. Veoma ugodno cijelodnevno nošenje te bavljenje nekim određenim aktivnostima.

 • Umjerena stabilizirajuća podrška steznika
  Umjerena stabilizirajuća potpora steznika

  Pruža prilagođenu i anatomski ispravnu stabilizaciju za ublažavanje simptoma povezanih sa uganućem, ozljedama od naprezanja, artritisom, ponavljajućim ozljedama te kako bi se spriječilo da dođe do ponovne ozljede. Fleksibilni stabilizatori su prilagodljivi prema Vašim potrebama te pružaju udobnost.

 • Čvrsta podrška steznika
  Čvrsta potpora steznika

  Pružaju čvrstu potporu zahvaljujući kombinaciji naprednih materijala koji pomažu kod spriječavanja ponovne ozljede ili olakšavaju simptome povezane s uganućem, ozljedama od naprezanja, artritisom i ponavljajućim ozljedama.

 • Umjerena stabilizirajuća podrška steznika
  Čvrsta stabilizirajuća potpora steznika

  Pruža najviši stupanj potpore i stabilizacije te sadržava fleksibilne, plastične i aluminijske dijelove za stabilizaciju kako bi se umanjila mogućnost ponovne ozljede te olakšali simptomi vezani uz akutne ozljede.