Stručni tim

Upoznajte naš stručni tim

FUTURO™ brand stručni tim dizajnira proizvode kako bi poboljšali kvalitetu života naših potrošača. Kako bi se osiguralo da FUTURO brand ostane među najpouzdanijim imenima kada su u pitanju steznici, svi proizvodi su podržani od strane našeg stručnog tima inženjera i medicinskih stručnjaka.
Ovi stručnjaci istražuju, razvijaju i testiraju postojeće i nove proizvode, kombiniraju ono što se provodi u praksi s potrebama potrošača, kako bi najbolja verzija proizvoda došla na lokalno tržište. Time se osigurava da inteligentno osmišljen proizvod, ideja i rješenje budu sadržani u našoj inovativnoj liniji proizvoda, a sve sa jednim ciljem - kako bismo Vam pomogli živjeti život punim plućima.

Ralph Buschbacher, dr. med.

Stručnjak za mišićno-koštani sustav - Predsjednik FUTURO stručnog tima

Ralph Buschbacher, doktor medicine, pruža FUTURO stručnom timu vrijedna saznanja vezana uz specijaliziranu fizikalnu medicinu.
Njegova odgovornost je također da osigura sredstva i prostor opremljen najnovijom tehnologijom kako bi tim imao sve resurse potrebne za istraživanje, razvoj i testiranje novih materijala, tehnologija i proizvoda, kao i otkrivanje i izlaganje novih saznanja cijelog tima. Ovo omogućuje da FUTURO brand osigura proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda na koje su potrošači već navikli.
 • Ralph Buschbacher

  Opsežno objavljivana djela Dr. Buschbachera o mišićno koštanom sustavu, s naglaskom na medicinu rada, pomogla su FUTURO stručnom timu u istraživačkom radu, uključujući i proširivanje spoznaja o tome kako steznici pomažu ublažiti simptome uzrokovane slabljenjem mišića i bolestima zglobova.

  Njegovo iskustvo osigurava primjenu vrhunske medicinske tehnologije na svakom FUTURO proizvodu.

  Dr. Buschbacher doktorirao je na području medicine na Sveučilištu u Virgijini te je bio izabran za glavnog predstavnika njegovog ogranka na Medicinskom fakultetu u Virginiji. Do sada je objavljeno više od 50 njegovih rukopisa, 25 poglavlja u knjigama te 11 knjiga o mišićno-koštanom sustavu. Trenutno je u procesu pripreme 8 knjiga koje pokrivaju područja njegove specijalnosti. Dr. Buschbacher radio je šest godina kao urednik biltena u Udruzi akademskih fizijatara te je služio i u Odboru povjerenika Udruge akademskih fizijatara.


Janette Cothrel, OTR

Radni terapeut

Janette Cothrel, radni terapeut, svestrani je član FUTURO™ brand stručnog tima. Njezina raznolika i vrijedna kombinacija vještina uključuje radnu terapiju, fizikalnu rehabilitaciju, psihologiju i razvoj proizvoda.
Gđa. Cothrel uživa u radu u FUTURO stručnom timu te stvaranju i razvoju proizvoda koji su u skladu s potrebama potrošača.
 • Janette Cothrel

  Provela je nekoliko godina u Methodist medicinskom centru u Indianapolisu, na procjenama i liječenju ozljeda gornjih ekstremiteta te je stavila svoj fokus na trening i osposobljavanje ljudi za povratak na posao. Nedavno je kao član grupe tima bila uključena u vrednovanje i davanje preporuka za program 0-3 "Prvi koraci" u Riverview bolnici u Noblesvilleu, IN.

  Radila je na rehabilitaciji odraslih osoba u bolnici Our Lady of the Lake u Baton Rougeu, LA, te u školskim sustavima Lake County, IL, i Lawrence Township, IN.

  Ona drži američki patent za prilagodljivu odjeću.

  Gđa. Cothrel trenutno radi na svom magisteriju iz psihologije. Diplomirala je Znanost s naglaskom na Radnu terapiju u Ohio State Sveučilištu.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fizioterapeut

S obzirom na to da mnoge naše proizvode koriste osobe koje se oporavljaju od ozljeda, FUTURO™ brand je imao sreću što u svom stručnom timu ima certificiranog fizioterapeuta. Ryan Gaynor pruža vrijedne savjete i informacije što čini naše proizvode još učinkovitijima i korisnijima.

 • Ryan Gaynor

  Gdin. Gaynor radi kao fizioterapeut za Freedom fizioterapeutske usluge, S.C, u privatnoj praksi, s fokusom na ortopedska stanja i naglaskom na ručnu terapiju. Prije njegove trenutne pozicije, proveo je šest godina u Methodist bolnici u Indianapolisu, te je surađivao s priznatim kirurzima na Methodist Sports medicini i fizijatrima iz Medicinskog Sveučilišta Indiana. Njegov fokus je liječenje ortopedskih ozljeda.

  Dok je bio u Indianapolisu, postao je certificirani pružatelj Tehnika aktivnog opuštanja™ (ART)*, sustava upravljanja ozljedom mekog tkiva koji je stekao široko priznanje među sportašima. Radio je s Indianapolis Colts profesionalnim nogometnim timom i njihovim kirurgom, dr. Tomom Klootwykom, te je kao savjetnik za ozljede mekih tkiva pomagao u liječenju teških slučajeva.

  Gdin. Gaynor je član Američkog udruženja fizioterapeuta.

  Ima magisterij iz fizikalne terapije koju je stekao na Indianapolis Sveučilištu, gdje je također dobio i svoju prvostupničku diplomu.

   

  *Tehnika aktivnog opuštanja™ je registrirana trgovačka marka kompanije Active Release Techniques, LLC.


Michael Stonnington, dr. med.

Ortopedski kirurg

Kao certificirani kirurg sa iskustvom u području traumatologije, operacijama potpune zamjene zgloba i u sportskoj medicini, Michael Stonnington, dr.med., daje vrlo značajan doprinos FUTURO brand stručnom timu.

 • Michael Stonnington

  Dr. Stonnington posjeduje najnovija saznaja o posljednjoj tehnologiji i tehnikama kako bi osigurao da FUTURO proizvodi pruže korisniku udobnost, podršku te da dobro pristaju tijekom nošenja - što je neophodno za različita stanja i potrebe pacijenta. Stalno donosi najnovije informacije vezano uz traume i opću ortopedsku kirurgiju. Osim toga, autor je i dva poglavlja u glavnom udžbeniku o mišićno koštanom sustavu.

  Dr. Stonnington je i suosnivač Orthopedic Trauma Services u Forrest Općoj bolnici u Mississippiju, koja se bavi olakšavanjem neposredne i napredne ortopedske kirurške skrbi za teške i po život opasne traumatske ozljede.

  1988. godine bio je u Air Force Reserve komisiji, te tri godine u aktivnoj službi na Keesler Air Force Base kao ortopedski kirurg. Tijekom svoje karijere u ratnom zrakoplovstvu služio je i u kirurškom timu. Jedna od njegovih odgovornosti uključuje i podučavanje iz vojne kirurgije, a što je uključivalo i putovanje u Nepal, kako bi o tom području podučio Royal nepalsku vojsku.

  Dr. Stonnington diplomirao je s najvišim počastima na Sveučilištu u Virginiji, te doktorirao na Sveučilištu Duke. Također je sudjelovao na treninzima velikih ortopedskih operacija na Sveučilištu u Floridi gdje je imao intenzivnu obuku iz opće ortopedije, traumatske kirurgije, složene artritis kirurgije i sportske medicine.


Ed Weaver

Viši inženjer za dizajn

Ed Weaver daje FUTURO™ brand stručnom timu vrijednu perspektivu kao talentirani viši inženjer za dizajn.
 
Gdin. Weaver trenutačno dizajnira FUTURO’s Class i medicinske ortopedske steznike za globalnu prodaju i masovno tržište maloprodaje. Njegove odgovornosti obuhvaćaju nadgledanje materijala u laboratoriju i inženjerski Co-Op Program u FUTURO brandu.
 • Ed Weaver

  Prije dolaska u FUTURO, gdin. Weaver radio je kao elekromehanički projektant za dizajniranje sistema za zagrijavanje tekućina za globalnu upotrebu u operacijskim salama. Kao aplikacijski inženjer dizajnirao je sustave instrumentacije/kontrolu industrijskih procesa za mnoštvo američkih proizvodnih tvrtki.

  Gdin. Weaver također je radio kao dizajner za jednokratna pomagala koja bi pružila mogućnost zapošljavanja za osobe s invaliditetom. Također je radio u Zavodu za naknadu radnika, Zavodu usluga za slijepe osobe, Uredu za profesionalnu rehabilitaciju i Komisiji za rehabilitacijske usluge u Ohiu.

  Gdin. Weaver ima diplomu primjenjenih znanosti u strojarstvu i manju diplomu iz matematike sa Državnog sveučilišta Youngstown 1992. godine.


Dominic Julian

Viši inženjer za razvoj proizvoda

Dominic donosi jedinstvenu perspektivu i iskustvo stručnom FUTURO timu. On ima preko 13 godina iskustva u projektiranju i razvoju steznika na temelju svog iskustva rada kao certificirani atletski trener.

 • Dominic Julian

  Dominic već više od deset godina razvija proizvode na temelju stanja ozljede i biomehanike dijelova tijela. Njegovo iskustvo i stručnost pridonijelo je razvoju raznih proizvoda naprednog dizajna i materijala kako bi se zadovoljile rastuće potrebe naših klijenata. U tom vremenskom periodu imao je povećanje razine odgovornosti te se dotaknuo većine aktivnosti vezanih za proizvode, uključujući i dizajn proizvoda, proizvodnju, kvalitetu, obuku i razvoj ambalaže.

  Prije njegova rada s FUTURO proizvodima, radio je kao atletski trener na kolegijalnoj razini. To je uključivalo njegov rad kao dio medicinskog osoblja, kako bi se optimizirala ukupna dobrobit sportaša, uključujući i sprječavanje ozljeda, procjenu, liječenje i rehabilitaciju. Dominic je dobio diplomu na dodiplomskom studiju za sportske obuke na Sveučilištu u Bostonu nakon čega slijedi magisterij na Upravnim studijima na Sveučilištu Boston.


Joann Lohr, M.D.

Direktorica bolnice Good Samaritan Hospital John J. Cranley Vascular Laboratory

Dr. Joann Lohr je direktorica bolnice Good Samaritan Hospital John J. Cranley Vascular Laboratory i član Aktivnog vijeća od 1992. godine. Također je i pomoćnik direktora programa za vaskularnu kirurgiju u Good Samaritan bolnici. Doktorirala je na Wisconsin-Madison Sveučilištu 1983. godine. Tada je djelovala na odjelu interne medicine na Sveučilišnoj klinici Colorado i Marshfield. Radila  je na općoj kirurgiji u bolnici St. Joseph Mercy Hospital u Pontiacu Michigan od 1985. do 1990. godine. Nakon toga je obnašala dužnost rezidenta vaskularne kirurgije u Good Samaritan bolnici od 1990. do 1992. te je bila nagrađena Kachelmacher Memorial Fellow priznanjem u Kachelmacher memorijalnoj klinici u Loganu, Ohio, 1990. i 1991. godine. Obnašala je dužnost pomoćnog direktora klinike od srpnja 1992. do 1997. godine. Bila je diplomat Američke uprave za kirurgiju od 1991. te je dodatno kvalificirana iz područja Opće vaskularne kirurgije i Kirurške kritične njege. Član je Američke visoke škole kirurga. Služila je kao urednički recenzent u nekoliko časopisa te je objavila i predstavila mnogobrojna istraživanja.

 • Joann Lohr

  Dr. Lohr je autorica nekoliko poglavlja u knjigama o neinvazivnoj vaskularnoj slici i korištenju vaskularnog laboratorija. Registrirani je vaskularni tehnolog te je pomogla da se uspostavi i održava Interdruštvena komisija za akreditaciju vaskuarnih laboratorija (ICAVL) te akreditacija vaskularnog laboratorija na Good Samaritan bolnici gdje je obnašala službu medicinskog i tehničkog direktora.

  Dr. Lohr držala je više ureda u nekoliko nacionalnih društava te je bila u izvršnom odboru Društva za vaskularnu kirurgiju (Society for Vascular Surgery -SVS), Američkog venoznog foruma (American Venous Forum - AVF) i Društva za kliničku vaskularnu kirurgiju (Society for Clinical Vascular Surgery - SCVS). Dr. Lohr nedavno je završila nastavni plan i program za Program direktora u vaskularnoj kirurgiji. Bila je predsjednica AVF-a i SCVS-a. Dr. Lohr je u obrazovnom vijeću SVS-a i predsjednik Odbora za razvoj novih rezidencijalnih programa te je supredsjedatelj obrazovnog vijeća u AVF-u. Obnašala je dužnost vaskularnog kirurga u Cincinnatiju od 1992. godine. Dr. Lohr je u Medicinskom Izvršnom odboru Good Samaritan bolnice gdje ujedno radi i kao tajnik/blagajnik.