3M Elektronika

Žena koja koristi tablet.
Uz naše tehnologije proizvedite uređaj koji će sutra pokrenuti svijet.
Pregled elektroničkih proizvoda

Tržišta elektronike

Inovacijama mijenjamo način života.

Od korisničke podrške do kirurških procedura, svijet se sve više automatizira. Softver i elektronika su na čelu ove revolucije.Mi u 3M-u posvećeni smo stvaranju proizvoda koji ne unaprjeđuju samo elektroniku koju imamo danas, već i našu samu sposobnost inoviranja i stvaranja suvremene tehnologije sutrašnjice.

 

  • Inovacijama mijenjamo način života.

    Od korisničke podrške do kirurških procedura, svijet se sve više automatizira. Softver i elektronika su na čelu ove revolucije. Mi u 3M kompaniji vodimo se idejom izrade proizvoda koji neće samo unaprijediti elektroniku kakva postoji danas, već i samu mogućnost stvaranja inovacija i unaprjeđenja tehnologije sutrašnjice. Radi li se o jasnijoj slici na Vašem mobilnom telefonu ili o ključnim elektroničkim sistemima koji zahtijevaju funkcionalnost i u izvanrednim situacijama, donosimo nove proizvode na tržište i zajedno s Vama probijamo se do redova nove generacije u elektronici.


Inovacije na djelu

Inovacije na djelu


O 3M tržištima elektronike

  • Uz nas stvorite ideje koje će pokretati budućnost. Od projektora i komunikacijskih slušalica do transparentnih traka te rješenja za hlađenje, pomažemo Vam smanjiti troškove i olakšati dizajniranje. Naši filmovi visoke refleksije pomažu da Vaši proizvodi imaju jasniju sliku, dok tekućine marke Novec™ pomažu u rashlađivanju uređaja. Zadovoljite potrebe Vaših krajnih kupaca primjenom naših rješenja.