Kupite originalne 3M stomatološke proizvode

Suzbijte proizvode sa sivog tržišta

Sudjelujte u nastojanju da se suzbiju proizvodi sa sivog tržišta kako se oni ne bi našli u vašoj klinici te time očuvajte sigurnost svojih pacijenata.

Pridružite se 3M-u u nastojanju da zaštiti sigurnost pacijenata i stomatološke ordinacije od proizvoda sa sivog tržišta i krivotvorenih stomatoloških proizvoda.

Budite svjesni prijetnje koju predstavljaju proizvodi sa sivog tržišta i krivotvoreni proizvodi te poduzmite mjere kako biste izbjegli rizike.

Proizvodi sa sivog tržišta i krivotvoreni stomatološki proizvodi ozbiljan su globalni problem koji potiho muči našu struku i stomatologiju na svjetskoj razini. 3M ozbiljno shvaća sigurnost pacijenata i smatra svojom dužnošću da se zauzme za sigurnost pacijenata i stomatološke ordinacije po pitanju prijetnje koju predstavljaju proizvodi sa sivog tržišta i krivotvorena roba.

Pronađite ovlaštenog distributera 3M poduzeća za prodaju stomatološkog materijala >

 

Ozbiljna prijetnja po sigurnost pacijenata

 • Sivo tržište predstavlja ozbiljnu prijetnju po sigurnost pacijenata

  Sivo tržište predstavlja ozbiljnu prijetnju po sigurnost pacijenata

  Sivo se tržište povećalo jer su internetska i mrežna mjesta za kupnju omogućila lak ulazak neovlaštenih proizvoda na tržište, uz neznatan nadzor.

  Ove proizvode može biti teško razlikovati od originalnih, a privlačni su za kupnju jer su im cijene često niže od proizvoda koji se prodaju putem sigurnog lanca nabave. Ali postoji ogroman potencijalni nedostatak njihove uporabe. Svaki proizvod sa sivog tržišta povećava rizik od nedostatka na proizvodu zbog nepravilnog skladištenja, otpreme ili lažnih datuma isteka roka – a da ne spominjemo rizik uslijed uporabe krivotvorenog proizvoda lošije kvalitete.


3M-ova predanost sigurnosti pacijenata

 • 3M ima nultu razinu tolerancije za sve aktivnosti koje stavljaju sigurnost bolesnika i stomatološke ordinacije u opasnost

  3M ima nultu razinu tolerancije za sve aktivnosti koje stavljaju sigurnost bolesnika i stomatološke ordinacije u opasnost

  Utvrdili smo sofisticirane mjere kako bismo spriječili i reagirali na prijetnje koje predstavljaju sivo tržište i krivotvorenje te zaštitili svoje kupce, uključujući:
   

  • primjenu sigurnog lanca nabave (ovlašteni distribucijski kanal) za prodaju i isporuku naših proizvoda kako bismo stomatološkim stručnjacima zajamčili da će dobiti originalne materijale i kvalitetne proizvode.
  • proaktivno praćenje neovlaštene prodaje i provedbu prava intelektualnog vlasništva putem zakonskih i regulatornih postupaka kako bismo spriječili nezakonite trgovce.
  • suradnju sa stomatološkom industrijom i zajednicom na promicanju nove kulture čiji je cilj spriječiti i zaustaviti promidžbu sivog tržišta i krivotvorenje.

Imate moć zaštititi pacijente i svoju ordinaciju

 • Proizvođači, distributeri i stomatološki stručnjaci zajednički su odgovorni za očuvanje integriteta naše struke i zaštitu pacijenata.

  Proizvođači, distributeri i stomatološki stručnjaci zajednički su odgovorni za očuvanje integriteta naše struke i zaštitu pacijenata.

  Proizvođači, distributeri i stomatološki stručnjaci zajednički su odgovorni za očuvanje integriteta naše struke i zaštitu pacijenata.

  Stomatološki stručnjaci imaju moć spriječiti prodor sivog tržišta i krivotvorenih proizvoda u svoje ordinacije. Vrlo je jednostavno – kupujte naše proizvode samo od ovlaštenih 3M distributera i nemojte surađivati s distributerima koje 3M nije odobrio. Dopustite dr. Gordonu Christensenu da  vam pokaže kako možete zaštititi svoju ordinaciju i pacijente.

  3M i Patterson Dental provode zajedničku misiju u ime stomatološke struke i pacijenata – promicanje integriteta lanca nabave kao novog industrijskog standarda.