Nanošenje osnovne boje i boje za završnu obradu

 • Uključujući inovacije kao što je PPS™ sustav za pripremu boja i, u novije vrijeme, Accuspray™ sustav, 3M ima širok raspon rješenja za prskanje primera ili boje. Inovativna rješenja za usklađivanje boja kao što su Color Match Film i Color Check Light olakšavaju prepoznavanje odgovarajuće boje i sjene i mogu spriječiti skupe preinake.

  3M aplikacije za boje - izbor mnogih profesionalnih servisnih radionica za pripremu i primjenu temeljnog premaza, kao i miješanje, podudaranje i primjenu temeljnog premaza i kapa.

  Za podršku postupku čišćeg čišćenja, koristite 3M Dirt Trap Protection System kao jednostavan za rukovanje sustavom za zaštitu boja.

  Privlači prljavštinu iz boce za boju i omogućava postizanje čistije boje kako bi se smanjio završni rad.


 • Revolucionarni dizajn Accuspray™ sustava HVLP Primer Gun iz 3M pruža završetak vrhunskog HVLP (visokotlačni niskotlačni) primer pištolj u djeliću troškova. Zahvaljujući zamjenjivoj glavi za raspršivanje, to je kao prskanje s potpuno novim pištoljem svaki put kad koristite novu jednokratnu glavu.

 • Zaštita lakirnice s pomoću sakupljanja prašine (Dirt Trap)

  3M je uzeo jednostavan koncept zaštite površine i revolucionirala ga kako bi poboljšao proces slikanja. Ne samo da je 3M™ Dirt Trap Protection System izvrsno za zaštitu površine, ali bliži izgled otkriva inovativnu inovaciju koja zapravo zahvaća prašinu, prljavštinu i prskanje u jedinstvenoj netkanoj konstrukciji.

 • Sustav nanošenja boje s PPS™-om

  3M sustav za pripremu boje značajno povećava produktivnost u postupcima premaza i boja. Zatvoreni sustav za jednokratnu liniju omogućuje izravno miješanje i spremanje neiskorištene boje ako je potrebno. Vrijeme čišćenja i upotreba otapala svedeni su na minimum, osobito ako se koriste s 3M Accuspray™ sustavom pištolja (samo za primere).

 • 3M PPS Color Check Light II podržava vas u pronalaženju točno boje i sjene prije prskanja, čime se smanjuje potreba za preradom na apsolutni minimum.