Poliranje i završna obrada automobila

 • 3M-ovi jedinstveni postupci ispravljanja boja i proizvodi vam pomažu da postignete savršeni rezultat za vašeg kupca. Bilo da morate ukloniti površinske nedostatke ili jednostavno želite postići savršeno sjaj - naš lagani slijedni postupak složenih boja vodi vas u nekoliko koraka do fantastičnog rezultata. 

  Da biste postigli savršeni završetak za vašeg kupca, ključ je da koristite ispravan postupak prijave i metodu za svoje jasne slojeve - pridržavajte se preporuka proizvođača boje!

  Najsuvremeniji moderni jasni slojevi vrlo su osjetljivi na uvjete sušenja, a pravilna upotreba i sušenje određuju lakoću vašeg završnog procesa i ukupnu kvalitetu vašeg rezultata.

   


 • Ispravljanje boje

  Bez obzira koliko ste vješt ili koliko je čist zrak u boci, ponekad će postojati potreba za nekim ispravljanjem boja.

  S 3Ms procesima i proizvodima dizajniranima kako bi odgovarali vašoj potrebi, prašine, trkači ili narančasti kora mogu se ukloniti s minimalnim potrebnim naporima i usredotočiti se na sveobuhvatni način miješanja i dorade što je brže i učinkovitije.

 • Grubo i fino poliranje

  Upotrijebite 3M Perfect-it™ sustav za poliranje sa šarenim bojama kako biste dobili visoku sjajuću, površinu bez kvarova. Proizvodi su dizajnirani tako da se međusobno zahvaljuju, a kodiranje boja osigurava da upotrijebite pravi spoj s njegovom prikladnom pjenom da biste postigli najbolje rezultate.

  Napomena: Spojevi koji se preporučuju u ovom postupku poliranja za profesionalnu upotrebu za novo nanesene čiste kapute. Za već odrasle / vremenske površine, proizvodi iz linije 3M Car Care bolje su prilagođeni.

 • Čišćenje i njega za automobil

  Bilo da radite na obnavljanju unutrašnjih ili vanjskih izgleda automobila, proizvodi iz linije 3M Car Care će vam ponuditi jednostavne proizvode za uporabu, pogodne za obnovu sjajnih sjajnih sjajnih obloga.