• Popravak automobila procesi završne obrade

  Popravak automobila procesi završne obrade

 • Grubo i fino poliranje

  Nanošenje boje s PPS™-om

  Sakupljanje prljavštine

  Nanošenje osnovne boje s pomoću proizvoda Accuspra

  Brušenje osnovne boje

  Maskiranje

  Nanošenje punila

  Zamjena vjetrobranskog stakla

  Lijepljenje ploče i strukturalno lijepljenje

  Zaštitni premazi

  Popravak plastičnih dijelova

  Brtvljenje

  Brušenje i grubo brušenje

  Popravak karoserije

  Usklađivanje boje

  Osobna zaštita

  Ispravljanje boje

  Učinkovit proces brušenja

  • 3M Body Shop Solutions dizajnirane su kako bi posao profesionalnog servisera lakše, brže i jeftiniji.

   3M-ovi proizvodi za doradu pridonose ostvarivanju više profita i uspjeha. Prvi put dobivanje posla je ključ za povećanu produktivnost i zadovoljstvo kupaca. Svi 3M proizvodi su dizajnirani tako da omogućuju maksimalnu učinkovitost i osiguravaju sigurnu izvedbu.

   3M nudi proizvode i preporuke za popravke u BodyShop i SMART Repair Industry. Slijedite naše vodiče korak po korak ili pogledajte naše demonstracije videozapisa kako bismo osigurali da se ispravni proizvodi i postupci koriste kako bi korisnicima pružili kvalitetne rezultate.


  • SMART popravak štete nastale sudarom

   SMART popravak je kombinacija troškovno učinkovitih tehnika i može se koristiti kada područje koje treba popraviti može se nalaziti unutar područja A4 papira.

  • Popravak karoserije

   3M metode brušenja, finog brušenja ili lijepljenja upotrebljavaju najnovije tehnologije, a bliska suradnja s automobilskom industrijom osigurava da vam pružamo najmodernije metode rada.

  • Popravak plastičnih autodijelova

   3M materijali za popravak plastičnih dijelova nude rješenje za popravak pukotina, rupa i rascjepa na plastičnim autodijelovima ili vam omogućuju ponovnu izradu spojnica ili dijelova bez potrebe čekanja na zamjenske dijelove.

  • Nanošenje punila za završnu obradu

   Nezavisno, ako vam se sviđa tradicionalna ručna mješovita punila za tijelo ili ako volite revolucionarni, DMS sustav koji štedi vrijeme i materijal, 3M punila nude vrhunske proizvode koji će učinkovito i učinkovito dobiti potrebnu površinu za primersku primjenu.

  • Maskiranje vozila za popravak

   3M rješenja za maskiranje odlična su čak i za područja koja je najteže maskirati. Štite od pretjeranog raspršivanja i postižu potrebnu preciznost u autolimariji. 3M inovativni proizvodi pružaju vam više od „samo još jedne trake” - nudimo rješenja za maskiranje koja vam olakšavaju cijeli proces bojanja.

  • Brušenje vozila

   3M-ovi alati za brušenje i metode, uključujući takve inovativne tehnologije kao što su samoljepivi abrazivi poput tehnologije Cubitron™ II ili Trizact™, pomoći će vam postići dosljedan brzi rez dugotrajnim abrazivnim performansama. Bilo za grube ocjene i oblikovanje punila ili za finu brušenja da se pripreme za primjenu gornjeg sloja, 3M abrazivne tehnologije omogućuju da uvijek možete proizvesti visoku kvalitetu površine koja je potrebna za vaš sljedeći korak procesa obnavljanja.

  • Nanošenje boje za završnu obradu

   Počevši od poboljšanja stanja vaše lakirnice pomoću 3M sustava za sakupljanje prljavštine i uključujući inovacije poput PPS™ sustava za pripremu boje, i odnedavno sustava Accuspray™, 3M ima širok asortiman rješenja za raspršivanje osnovne boje ili boje, uključujući alate i procese za pomoć pri jednostavnom i sigurnom usklađivanju boja.

  • Poliranje i završna obrada automobila

   Od miješanja do poliranja, rad s 3M proizvodima osigurava da imate ispravna rješenja za kvalitetnu završnu obradu. Počevši od inovativnih alata za ispravljanje boje, 3M rješenja za autolimariju pomažu vam postići savršeni završni premaz s pomoću 3M sustava za poliranje kodiranog bojom i sustava za miješanje - savršeno za profesionalnu autolimariju!

  • Osobna zaštita za popravak automobila

   Zaštitite sebe i svoj tim od potencijalno štetnih boja, prašine i buke. 3M vam pomaže identificirati odgovarajuću osobnu zaštitnu opremu (Personal Protective Equipment) za vaše potrebe.

  • Potpuni sustav za brušenje automobila

   3M i Festool Automotive Systems formirali su globalnu stratešku suradnju kako bi najbolje služili automobilskoj industriji popravaka sudara. 3M-ova najkvalitetnija abrazivna inovacija, uključujući 3M™ Cubitron™ II abraziva, sada su dostupna u kombinaciji s površinskim alatima za prepravljanje Festool Automotive Systems, uključujući pneumatski i električni sandučići, poliranje i rezervni jastučići, vakuumi i površinske pripreme, prašina sposobnosti ekstrakcije i usluge.


  • Novosti

  • Resursi

  • Gdje kupiti

  • Podrška


  Pratite nas
  Promijenite lokaciju
  Hrvatska - hrvatski