2 zaposlenika 3M u studiju za šivanje
Ovdje vaše ideje pomažu oblikovati svakodnevni život u cijelom svijetu.
Napredno pretraživanje

Rad u 3M kompaniji

Napredno pretraživanje

Što rad u 3M kompaniji čini toliko jedinstvenim

Naša kultura je kultura koja nikada ne posustaje pred izazovima. Kao jedna od vodećih kompanija u svijetu, ne radimo samo na promicanju svojih karijera nego i na promicanju napretka cijelog svijeta.

 • Šuma u zoru
  Napravite razliku u svijetu

  U kompaniji 3M, obavljamo posao koji je važan, jer primjenjujemo svoju znanost na načine koji pozitivno utječu na ljudske živote. U srži našeg poslovanja je održivost, što znači zaštitu prirodnih resursa i dovođenje u ravnotežu ekonomskih, okolišnih i društvenih čimbenika dok se istovremeno bavimo svjetskim izazovima. Ujedinjeni smo u jednom cilju: poboljšati svaki život.

  Robna marka

  Održivost

  3Mgives

 • Znak 3M u kampusu
  Postanite članom vodeće kompanije

  Ovdje ćete biti članom globalne kompanije poznate po svojem beskompromisnom integritetu. Predvodnici smo već više od 114 godina jer se krećemo brzo, prihvaćamo promjene i zadržavamo etičnost. U industrijama koje uključuju zdravstvo, elektroničku i automobilsku industriju, inventivne tehnologije, pronaći ćete nadahnute mogućnosti koje olakšavaju svakodnevni život, čine ga sigurnijim i ispunjenijim.

  Upoznajte naše rukovodstvo

  Pregledajte financijske rezultate naše Kompanije

 • Glavni projektant 3M u skupini ljudi
  Surađujte s najboljima

  3M je ogromno mjesto spajanja pametnih, motiviranih ljudi. Ovdje ćete otkriti inkluzivnu kulturu i surađivati s drugim znatiželjnim, kreativnim umovima. Naš poveliki niz svjetskih lokacija, tehnologija i proizvoda pruža mnoge puteve za karijeru koja ispunjava. Pružamo vam fleksibilnost kako biste pomogli u stvaranju ravnoteže između svojeg poslovnog i privatnog života.

  Saznajte o Kulturi različitosti i inkluzije

 • 2 zaposlenika 3M u laboratoriju
  Rastite kroz izazovan rad

  U kompaniji 3M, pitanje „što ako” je način življenja. Svakoga smatramo predvodnikom i pružamo mogućnosti za razvoj u svakoj fazi vaše karijere. Bilo da radite u jednom od naših laboratorija, ureda, proizvodnih pogona ili istraživačkih centara, učit ćete, rasti, te obavljati izazovan, ispunjavajući posao koji pridonosi vama i kompaniji 3M. Vaše mogućnosti su beskonačne.

  Istražite različite mogućnosti za karijeru u 3M

  Studenti

  Tehnologije

 • 2 zaposlenika u razgovoru
  Budite nagrađeni za svoje napore

  3M nagrađuje vašu izvrsnost. Mi smo kompanija koja „plaća po učinku”: što više pridonesete uspjehu kompanije 3M, to ćete više uspjeha stvoriti za sebe. Nudimo konkurentnu osnovnu plaću te, ovisno o vašem radnom mjestu, promjenjive bonuse na plaću koji ovise o učinku kompanije i pojedinca. Također nudimo niz pogodnosti i popusta koji su osmišljeni kako bi vam se pomoglo da živite najbolje što možete.

  Pogodnosti


Ovdje strast postaje vašom svrhom.

Ovdje strast postaje vašom svrhom.

Rad u 3M

 • Marketing i komunikacije

  Ovdje ćete imati pristup globalnim tržištima i stalnom dotoku inovativnih proizvoda za promociju. Ako ste spremni za mogućnosti koje se nude u vodećoj svjetskoj kompaniji s poduzetničkim duhom početničke kompanije, istražite profesionalne mogućnosti u Marketingu i komunikacijama.

 • Prodaja

  Ovdje ćete uvijek imati nove proizvode za rješavanje problema klijenata. Stalno stvaramo inovacije i utječemo na gotovo svaku industriju koju možete zamisliti. Saznajte više o profesionalnim mogućnostima u Prodaji 3M, i uđite u svijet mogućnosti koje vam može pružiti samo 3M.

 • Istraživanje i razvoj

  S više od 45 glavnih tehnologija – čiji se broj povećava – mi smo predvodnici u inovacijama u gotovo svakoj industriji koju možete zamisliti. U Istraživanjima i razvoju sudjelovat ćete u stalnom pritjecanju novih ideja, ostavljajući svoj trag na nizu proizvoda koji poboljšavaju živote milijuna ljudi.

 • Inženjerstvo: Korporativni svijet

  Inženjeri su u središtu naših inovacija. U kompaniji 3M naša privrženost novim idejama znači da ćete imati slobodu i podršku u prihvaćanju novih tehnologija, razvijanju novih materijala i stvaranju novih rješenja. S proizvodima u gotovo svakoj industriji, mogućnosti su ovdje jedinstvene za svakog motiviranog inženjera.

 • Inženjerstvo: Proizvodnja/Kakvoća

  Ovdje ćete upotrijebiti svoju inženjersku stručnost kako biste stvarali inovativna rješenja koja mijenjaju svijet. Mi radimo kako bismo inženjerski projektirali, usmjeravali i poboljšavali proizvodne procese, kakvoću proizvoda te cjelokupna iskustva.

 • Financije

  Uz kulturu suradnje koja potiče vodstvo i inicijativu, nije nikakvo čudo što se nalazimo na 15. mjestu popisa časopisa Fortune pod nazivom „50 kompanija kojima se najviše dive”. Ako ste spremni pridružiti se organizaciji koja je predvodnik uspjeha već više od 100 godina, istražite mogućnosti u Financijama u 3M.

 • Ljudski resursi

  Već više od 100 godina stvaramo inovativna rješenja – proizvode i materijale koji mijenjaju ljudske živote u cijelom svijetu. Tajna našeg napretka je energično okruženje u kojem se svaki glas čuje, a svaki član tima je glavni suradnik.

 • Informacijske tehnologije (IT)

  3M je beskonačan izvor pametnih, motiviranih ljudi. Ovdje ćete otkriti inkluzivnu kulturu i surađivat ćete s drugim znatiželjnim, kreativnim umovima. S karijerom u kompaniji 3M, imat ćete mogućnosti rada sa sustavima i tehnologijama svjetske klase, mogućnosti da isporučujete proaktivne poslovne analize, napredujete onoliko koliko vas vaš talent i inicijativa vode, te da nam pomognete mijenjati način na koji poslujemo. Ovdje ćete rast poslovanja i održivost omogućiti stvaranjem optimiziranih globalnih poslovnih procesa, globalno povezanih podataka, te sljedeće generacije radnih alata i sustava. Pogledajte naše uzbudljive mogućnosti ovdje.

   

 • Nabava

  U našem odjelu nabave koji je vodeći u svijetu, raditi ćete na područjima kao što su: kemijski polimeri, papir i tisak, tkanine i vlakna, informacijske tehnologije i dr. područja koja odgovaraju vašem iskustvu.

 • Opskrbni lanac

  Kada ste stručnjak unutar Opskrbnog lanca 3M kompanije, znate što znači biti pokretač. Provedbom načela Lean Six Sigma i stalnim poboljšavanjem procesa, bit ćete u potrazi za učinkovitošću, brzinom i znanošću, a pronaći ćete potencijal za karijeru koji je jednako velik kao i naš asortiman proizvoda.

 • Pravni odjel

  Dok vode, štite i razvijaju 3M, globalni tim odvjetnika i osoblje Pravnog odjela 3M predvodnici su tamo gdje se najsuvremenija znanost susreće sa zakonima. Ovi vrhunski stručnjaci, partneri su i jedni s drugima i s poduzećima koja usmjeravaju i zastupaju, dok pokazuju i njeguju privrženost kompanije 3M najvišim etičkim standardima.

women on iPad

Ovdje možete pristupiti pregledu odličnih dodataka na plaću.

DODACI NA PLAĆU 3M