2 3M employees in lab
Ovdje nikada nećete prestati učiti i istraživati.

Programi za studente i početnike

Prijavite se za primanje obavijesti o radnim mjestima

Ovdje smo svi studenti – zajednički učimo, otkrivamo, istražujemo i stvaramo inovacije. Stoga studentima i početnicima nudimo brojne prilike svjetske klase.


Programska područja

Prijavite se za primanje obavijesti o radnim mjestima

Naši programi za stažiste i one koji su nedavno diplomirali nude neusporedivo iskustvo edukacije kroz više područja poslovanja. Bilo da ste usmjereni prema proizvodnji, distribuciji ili marketingu, naši programi će vam dati vrijedne vještine i uvid koji možete primijeniti u svojem napretku u karijeri.

  • Women at desk with computer
    Prodaja u izravnom kontaktu s kupcima (Frontline Sales)

    Frontline Sales Initiative (inicijativa prodaje i pružanja podrške u izravnom kontaktu s kupcima) inovativno je i edukativno partnerstvo s malim brojem sveučilišta iz svih dijelova Sjedinjenih Američkih Država. Program je osmišljen s namjerom povećanja količine edukativnog sadržaja o prodaji na sveučilištima kako bi se unaprijedio status prodaje kao znanstvene discipline i djelatnosti.

  • Djelatnik u prostoriji sa serverima
    Optimizirani poslovi

    Ubrzajte svoju karijeru uz edukaciju i prilike za rukovođenje svjetske klase. Ostvarite suradnju prelazeći granice i funkcije kako biste ostavili svoj trag u svijetu. Stvarajte inovacije upotrebom svježih ideja, ruku pod ruku s korisnim alatima i edukacijom kako biste inženjerstvom pobijedili najveće izazove proizvodnje i industrijskog lanca opskrbe.