3M™ PPS™ Series 2.0 sustav za raspršivanje

Predstavljamo 3M™ PPS™ Seriju 2.0 sustav za raspršivanje

Nova evolucija u produktivnosti lakiranja

 • Serija proizvoda 3M™ PPS™ Series 2.0 sustava za raspršivanje

  Kao i svaki profesionalac, ponosite se svojim poslom. Svjesni ste da krajnji rezultat i kvaliteta popravaka ovise o poslu koji odradite u lakirnici. Nemate vremena zamarati se neisprobanim alatima i zalihama na rasprodaji. Vrijeme je novac, kvaliteta je presudna, a vi imate automobile koje morate isporučiti.

  Zbog toga je 3M prije gotovo 20 godina osmislio prvi jednokratni sustav za raspršivanje - 3M™ PPS™ sustav za pripremu boje. Lakireri su trebali čišću, bržu i efikasniju metodu miješanja i nanošenja boje.

  Sada, nakon tisuća sati promatranja i rada sa stotinama lakirera diljem svijeta, 3M-ovi znanstvenici su redizajnirali 3M™ PPS™ sustav, zadržavajući najučinkovitije dijelove.

  Predstavljamo 3M™ PPS™ Seriju 2.0 sustav za raspršivanje.

  Redizajniran od vrha do dna, osmišljen je kako bi vam olakšao život. Kako bi proces lakiranja bio brži i čišći. Kako biste postali bolji, produktivniji lakirer — samouvjereniji u kvalitetu vašeg rada i mogućnost premašivanja očekivanja vaših kupaca i vašeg posla.

  Ovo je nova evolucija 3M™ PPS™ revolucije u lakiranju. Nemojte dopustiti da nešto stane između vas i bržeg, čišćeg i kvalitetnijeg lakiranja. Zatražite 3M™ PPS™ Seriju 2.0.

3M PPS Serija 2.0

Uživajte u čišćem, lakšem i bržem lakiranju uz pomoć 3M™ PPS™ Serije 2.0 sustava za raspršivanje.

Pogledajte videozapise o 3M™ PPS™ Seriji 2.0

 • Iznova osmišljen sustav za nanošenje boje, od spojeva do čaše

  3M je poboljšao i šest kritičnih točki, od vrha do dna.

  3M je poboljšao i šest kritičnih točki, od vrha do dna.

Konveksni poklopac s filterom preko čitave čaše.

Više boje ispod filtera odgađaju curenje boje na kraju rada.

Široki izlazni adapteri - 4 priključne točke

Maksimalna stabilnost prilikom raspršivanja. Olakšava čišćenje.

Sustav zatvaranja poklopca sa zakretajem od 90°.

Dolazi sa svakim poklopcem. Ostaje čisto. Brže se zaključava. Manje dijelova o kojima treba brinuti.

Nova čaša u svakom paketu posuda i poklopaca.

Koliko god često možete, započnite s čistom čašom kako biste smanjili nakupljanje boje. Zbog oznaka za mjerenje na čašama više vam nisu potrebne tradicionalne posude za miješanje boje.

Kontrolni prozor.

Omogućava držanje posude za čišće i jednostavnije uklanjanje poklopca prilikom dopunjavanja. Također, olakšava provjeru razine boje.

Čep za veću čašicu

Omogućuje brtvljenje i zaštitu premaza postavljenih naopako, kada nisu u uporabi. Koristite manje poklopaca tako što ćete održati filtere mokrima.

Dijelovi 3M™ PPS™ Serije 2.0 sustava za raspršivanje

 • Svaki poklopac opremljen je sustavom za zatvaranje poklopca sa zakretajem od 90° koji osigurava brzo i čisto zatvaranje, sa čašom za svaku primjenu. Filteri koji prekrivaju čitavu čašu poboljšavaju protok, osiguravaju kvalitetu i smanjuju prolijevanje.

 • Tvrde (vanjske) čaše sada imaju otisnute omjere za miješanje što omogućava da se miješanje i mjerenje odvija unutar čaše i umetka. Ugrađeni prozorčić za pristup omogućuje vam da provjerite razinu boje te da držite umetak prilikom uklanjanja poklopca, za brže, lakše i jednostavnije punjenje ili nijansiranje.

 • Imamo velik raspon adaptera prikladnih za gotovo svaki pištolj za raspršivanje, koji se mogu koristiti sa sustavom za raspršivanje 3M™ PPS™ Serija 2.0. Ovdje pronađite adapter koji odgovara vašem pištolju!

  Adapteri za 3M™ PPS ™ Seriju 2.0

 • Type V Sustav čaše s ventilom
  3M™ PPS™ Type V sustav čaše s ventilom

  Tražite čaše za lakiranje bez posebnih (odvojenih) uložaka? Ne tražite dalje, jer tu je PPS Type V sustav čaše s ventilom. Poklopac omogućava direktno spajanje pištoljem s QCC sistemom, a ima i ugrađen filter preko cijele površine. Poklopac se sasvim jednostavno spaja sa čašom, koja ima jedinstven dizajniran sustav »uviti za otvaranje«

 • Pištolj za raspršivanje koji može zadovoljiti mnoge potrebe prilikom lakiranja: premaz, brtvila, industrija, pomorstvo, drvo i niz drugih premaza. 3M znanstvenici su ponovno pojednostavili proces lakiranja.


Odaberite pravi adapter za vaš pištolj za raspršivanje

Koristite pretraživač proizvoda niže kako biste pronašli odgovarajući 3M™ PPS™ Serije 2.0 adapter za vaš pištolj za raspršivanje.


Resursi za 3M™ PPS™ Seriju 2.0 sustav za raspršivanje

3M je posvećen tome da učini vaš posao čišćim, lakšim, bržim i sigurnijim. Koristite naše resurse kako biste pronašli potrebne alate.

 •