3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska

Glass Ionomers

 
5 Rezultati 
Glass Ionomers
5 Rezultati 
Pronađi proizvod

Glass Ionomers

5 Rezultati 
3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ staklenoionomerni materijal za restauraciju
Postavite. Oblikujte. I osmijeh je tu!

Predstavljamo staklenoionomernog materijala za restauraciju koji se lako postavlja u jednom koraku. Pogledajte kako on može koristiti vašoj ordinaciji!

POGLEDAJTE VIDEOZAPIS

Predstavljanje 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ staklenoionomernog materijala za restauraciju

Manji broj koraka za postizanje odlične restauracije omogućuje vam održavanje koraka s rasporedom.

 • Nemir, nervoza... poznajete te znakove. I mladim i starim pacijentima može biti teško mirno sjediti, tako da za vrijeme liječenja imate osjećaj kao da ste u borbi s vremenom. Naš najnoviji staklenoionomerni materijal za restauraciju sada vam može pomoći da uštedite dragocjene sekunde, ali i da eliminirate čitave korake u postupku i skratite vrijeme provedeno na stolici.

  Najnoviji član našeg asortimana staklenih ionomera, 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ staklenoionomerni materijal za restauraciju, samopolimerizirajući je materijal koji se postavlja u jednom koraku, a osmišljen je kako bi vam pomogao da brže obavite posao. Nema potrebe za kondicioniranjem, prevlačenjem ili polimerizacijom koji mogu usporiti vaš postupak. Niska prionjivost i izvrsna svojstva rukovanja Ketac Universal Aplicap materijala za restauraciju olakšavaju njegovo postavljanje i oblikovanje. Ketac Universal Aplicap materijal za restauraciju dovoljno je snažan da se upotrebljava za različite indikacije, uključujući ograničene restauracije I. i II. klase otporne na naprezanje*, a ujedno je i svestran te namijenjen za raznovrsne indikacije i populacije pacijenata – pedijatrijsku, gerijatrijsku i tinejdžersku. Osim toga, kontinuirano oslobađa fluorid tijekom 2 godine kako bi dugoročno zaštitio vaše pacijente.

  Preuzmite našu brošuru kako biste vidjeli kako vam Ketac Universal Aplicap materijal za restauraciju može pomoći da pojednostavite svoj postupak. Skratite vrijeme provedeno na stolici. Držite korak sa svojim rasporedom.

  Brošura: 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ staklenoionomerni materijal za restauraciju (PDF, 914 KB)

  *Više informacija potražite u Uputama za uporabu


 • Štoperica
  Brzina

  Ketac Universal Aplicap restorativni materijal zahtjeva samo 4 koraka nakon pripreme kaviteta – čime omogućuje bržu i jednostavniju proceduru.

 • Usporedba jačine
  Jačina

  Ketac Universal Aplicap materijal za restauraciju pruža veću čvrstoću na pritisak i površinsku tvrdoću od nekoliko konkurentnih staklenih ionomera koji zahtijevaju premazivanje.¹

  1. Izvor: Tehnički list za 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ staklenoionomerni materijal za restauraciju

 • Rukovanje
  Rukovanje

  Ketac Universal Aplicap materijal za restauraciju prianja uz kavitet dok ga punite, no ne prianja uz stomatološke instrumente, što olakšava njegovo postavljanje i oblikovanje.


Istaknuti proizvodi

Preuzmite Vodič za rješenja s 3M staklenim ionomerima (PDF, 905 KB)

U ponudi imamo cjelovit asortiman staklenih ionomera, uključujući konvencionalne materijale i materijale za restauraciju modificirane smolom. Preuzmite naš vodič za odabir kako biste lakše utvrdili koji je proizvod najbolji za vašu ordinaciju.
Prikaz 1-5 of 5 odgovarajućih proizvoda
Usporedi tri proizvoda:
Usporedi