3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska
 Rezultati 
Zaštita dišnih organa

Zaštita dišnih organa

Proizvodi koji rade naporno kao i vi.

Pronađi proizvod

 • Tvrtka 3M nudi najširi asortiman respiratora za jednokratnu i višekratnu uporabu te respiratore napajane zrakom i respiratore s dovodom komprimiranog zraka za industrijsku i drugu primjenu, s pedigreom bez premca stečenim u najtežim uvjetima.

 • Ostali izvori informacija za zdravlje i zaštitu radnika

  Početna stranica
  Ostali 3M proizvodi za zaštitu
  Kontaktirajte nas


Odaberite zaštitu koju trebate


Izvori

 • Softver Service Life

  Tvrtka 3M osmislila je poseban softver koji će vam pomoći da lakše odaberete respirator 3M te će vam pomoći procijeniti vijek trajanja filtera za plinove i pare 3M

  Idite na stranice za softver Service Life

 • Metoda od 4 koraka do zaštite

  Metoda od 4 koraka do zaštite

  Odabir odgovarajuće opreme za zaštitu dišnih organa može biti zastrašujuć, obzirom na toliko čimbenika koje morate razmotriti. Uz naše metodu od 4 koraka lako je odabrati odgovarajuću razinu zaštite i udobnosti.

 • Važnost prilagođavanja

  Važnost prilagođavanja

  Imate li radnike koji nose uske respiratore (oni koji se oslanjaju na brtvljenje s licem), kao što su respiratori za jednokratnu upotrebu, polumaske ili kompletne maske za lice (uključujući i one opremljene respiratorima napajanim zrakom)? Ako je tako, od vas se traži da odradite ispitivanje prilagođavanja.


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Zaštita dišnih organa tvrtke 3M

Respiratorna zaštitna oprema (RZO) mora biti adekvatna i pogodna za posao koji treba obaviti. Različite vrste RZO nude različite razine zaštite. Kako bi se klasificirala kao adekvatna, uz odabranu razinu zaštite mora biti moguće smanjiti izloženost opasnim tvarima na prihvatljivu razinu. RZO mora biti prikladna i za osobe koje ih nose i za situaciju, npr. mora se prilagoditi korisniku, biti udobna za nošenje, biti dovoljno robusna za okruženje u kojem će se upotrebljavati i biti kompatibilna s drugom RZO.

Postoji RZO za jednokratnu i višekratnu uporabu. Široki asortiman RZO dostupan u tvrtki 3M, nudi vam priliku da odaberete razinu zaštite, udobnost, stil i moućnosti održavanja koje su vam potrebne za učinkovit i siguran rad.

Pratite nas
Brandovi navedeni na gornjoj listi predstavljaju robne marke 3M kompanije
Promijenite lokaciju
Hrvatska - hrvatski