3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska
0 Rezultati 
Rješenja za detekciju

Rješenja za detekciju

Nevjerojatno intuitivna

0 Rezultati 
Pronađi proizvod

0 Rezultati 
 • Proizvodi za detekciju tvrtke 3M obuhvaćaju robusnu, pouzdanu instrumentaciju i softverske sustave koji detektiraju, nadziru, mjere, procjenjuju i bilježe opasnosti, kako biste osigurali sigurnost na radu i zaštitu okoliša.

  Profesionalci za sigurnost i higijenu upotrebljavaju uređaje za detekciju 3M™ za dozimetriju i detekciju buke, mjerenje razine zvuka, praćenje toplinskog stresa i kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru te nadzor stanja okoliša.

 • Ostali izvori za zdravlje i zaštitu radnika

  Početna stranica
  Ostali proizvodi za zaštitu tvrtke 3M
  Kontaktirajte nas

 • Kako biste dogovorili servis vaših 3M proizvoda za detekciju, nazovite našu europsku službu za korisnike na +44 (0) 1928 532 590

Katalog Proizvoda

 • Mjerenje buke

  Mjerenje buke

  Osobni dozimetri buke učinkovito pomažu stručnjacima za industrijsku higijenu i sigurnost pratiti izloženost buci te pružaju alate kojima radnici mogu samostalno upravljati razinama izloženosti buci. Dostupni su samosigurnosni modeli i modeli sa zapisivanjem podataka.

 • Uređaji za nadzor toplinskog stresa

  Uređaji za nadzor toplinskog stresa

  Prevencija toplinskog stresa počinje preciznim mjerenjem i analizom toplinskog stresa na radnom mjestu. 3M™ QUESTemp° uređaji za nadzor toplinskog stresa pružaju stručnjacima za sigurnost izdržljive instrumente jednostavne za uporabu koji su potrebni za mjerenje i analizu razine izloženosti povezane s toplinskim stresom.

 • Uređaji za nadzor zraka

  Uređaji za nadzor zraka

  3M™ uređaji za nadzor zraka serije EVM nadzire i čestice i kvalitetu zraka u jednom kompaktnom instrumentu. Izdržljiv i jednostavan za uporabu, uređaj omogućuje simultani nadzor opasnosti na područjima gdje se obavlja posao.

 • Softver za detekciju

  Softver za detekciju

  Upravljanje podacima postaje jednostavno! 3M™ DMS softver za upravljanje detekcijom olakšava snimanje, izvješćivanje, izradu grafikona i analiziranje podataka vezanih za profesionalnu higijenu i opasnost za okoliš na radnom mjestu.


Videozapisi


Izvori

 • Softver za upravljanje detekcijom DMS

  Softver za upravljanje detekcijom DMS

  Dizajniran za dozimetriju, mjerenje razine zvuka, procjenu toplinskog stresa i praćenje stanja okoliša, ovaj napredni softver pomaže stručnjacima zaštite na radu.

 • Očuvanje sluha

  Očuvanje sluha

  Detekcija, zaštita i validacija – sada imate jednostavan pristup jednom izvoru za najpotpuniju, vodeću na tržištu liniju proizvoda za očuvanje sluha.

  Idite na proizvode za zaštitu sluha

 • Servis i kalibriranje

  Servis i kalibriranje

  Naš 3M centar za servis i kalibriranje upotrebljava opremu za kalibraciju koja se rutinski kalibrira prema nacionalnim standardima – sva naša kalibriranja mogu se pratiti.


Dodatni izvori

 • Zašto 3M™ proizvodi za detekciju?
  Buka je jedna od najčešćih profesionalnih zdravstvenih opasnosti koje se nalaze na radnom mjestu. Može uzrokovati trajni gubitak sluha, smanjuje koncentraciju radnika i sprječava komunikaciju, što može povećati rizik od ozljede ili čak smrt. Detekcija je prvi korak u identificiranju gdje zaštita može biti potrebna. Tvrtka 3M donosi intuitivna rješenja za učinkovit program nadzora industrijske higijene i sigurnosti na radu. Izdržljivi, precizni instrumenti jednostavni za uporabu omogućuju jednostavno izvješćivanje i dijeljenje podataka. Rješenja za detekciju 3M donose kompletan program za industrijsku higijenu i nadzor sigurnosti na radu. Saznajte više o našem programu od 3 koraka kako biste dobili pravu zaštitu sluha.

webLoaded = "false" Loadclientside=No

Proizvodi za detekciju tvrtke 3M

Naši su uređaji poznati po tome što su robusni i pouzdani za detekciju te ih upotrebljavaju stručnjaci za industrijsku higijenu širom svijeta. Uređaji za nadzor buke mjere razinu buke kako bi se spriječio gubitak sluha. Uređaji za nadzor zraka prate koncentraciju čestica i plinova kako bi se spriječile povezane bolesti. Uređaji za nadzor toplinskog stresa prate osobni toplinski stres i toplinski stres područja kako bi se spriječile povezane bolesti.

Prikaz 0-1 of 0 odgovarajućih proizvoda
Usporedi tri proizvoda:
Usporedi
  Pratite nas
  Brandovi navedeni na gornjoj listi predstavljaju robne marke 3M kompanije
  Promijenite lokaciju
  Hrvatska - hrvatski