3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska
 Rezultati 
Zaštita pri zavarivanju Speedglas

Zaštita pri zavarivanju Speedglas

Stalno inspirirana zavarivačima.

Pronađi proizvod
 • Serija proizvoda  
  • + Vidi više
 • Karakteristike  


Istaknuti novi proizvodi

Kategorije proizvoda

 • Imamo širok asortiman zavarivačkih maski koje pružaju mnogo mogućnosti, uključujući i preklopne (flip-up) štitnike za zavarivanje, zaštitne maske.

  Pogledajte asortiman proizvoda

 • Sustav respiratora napajanih zrakom i respiratora s dovodom komprimiranog zraka za zavarivače, koji uključuje Speedglas zavarivačke maske .

  Pogledajte asortiman proizvoda

 • Stvorite redovitu naviku provjeravanja opreme, za maksimalnu sigurnost i udobnost. Također, na raspolaganju imate raznu dodatnu opremu, kako biste povećali zaštitu i udobnost.

  Pogledajte asortiman proizvoda


Videozapisi


Ljudi koji ostvaruju visoke preformanse trebaju jednake takve proizvode

 • Vodič za odabir kacige
  Revolucionarne inovacije

  Prije više od 35 godina išli smo u brodogradilišta promatrati zavarivače. Oni naslijepo zavaruju, dok stalno kimaju svojim kacigama prema dolje.

  Pitali smo se: „Što kada bi ... zavarivači uvijek mogli vidjeti, čak i sa svojim kacigama spuštenim prema dolje?” Od tada smo sustavno rješavali ergonomske izazove s kojima se zavarivači susreću.

 • Klub korisnika Speedglas
  Pouzdane performanse

  Linija proizvoda Speedglas dizajnirana je za potrebe profesionalnog zavarivača i situacije s kojima se susreće. Prije nego bilo koji od naših proizvoda dođe do zavarivača, vrši se više ispitivanja, kako bi se osiguralo da ispunjavaju važeće norme i zahtjeve kvalitete.

 • Centar za sigurnost zavarivanja
  Vi imate kontrolu

  Što više udobnosti i kontrole imate nad svojim osobnim prostorom, bolje se možete usredotočiti na dosljedno vrhunske varove. Istražite mogućnosti OZO 3M, opreme toliko integrirane i zaštitne da se možete bezbrižno uživjeti svoj u posao.

 • Tri desetljeća najsuvremeniji
  Tri desetljeća najsuvremeniji

  Veteran marke Speedglas, Stefan Henriksson, stalno je u potrazi za novim rješenjima koja poboljšavaju sigurnost zavarivača. Kad je počeo raditi s inovatorom Speedglas tehnologije za automatsko zasjenjenje 1982., bio je peti zaposlenik tvrtke.

  Pogledajte brošuru

 • Majstori optike
  Majstori optike

  Viši stručnjak za optiku tvrtke 3M, Kristina Magnusson, pronašla je svoj poziv još u školi. „Nisam bila jako zainteresirana u školi”, kaže ona. „Ali kada sam počela proučavati svjetlosne zrake i leće, otkrila sam da mi je to područje lako razumljivo, u usporedbi s drugima u mom razredu.”

  Pogledajte brošuru

 • Vođeni zavarivačima
  Vođeni zavarivačima

  Primjenjujemo vlastitu marku rješavanja problema i redovito dobivamo nagrade za naš doprinos ergonomskom dizajnu i funkcijama. Vrednovanje projektnih koncepata u stvarnom svijetu i međunarodna terenska ispitivanja prototipova služe za provjeru naših proizvoda prije nego se puste u prodaju.

  Pogledajte brošuru


Izvori