Kada je sigurnost na kocki, promjena je nužna

Kada je sigurnost na kocki, promjena je nužna

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

3M™ filtri za organska isparavanja s indikatorom trajanja serije 6000i

Ponosno predstavljamo 3M™ filtre za organska isparavanja s indikatorom trajanja. Jedinstveno iz tvrtke 3M, ovi inovativni i filtri jednostavni za uporabu imaju indikator trajanja (ESLI) kako bi pomogli korisnicima odrediti kada promijeniti svoje filtre u odgovarajućim okruženjima.*

 • Jednostavni crtični indikator
  Jednostavni crtični indikator

  U odgovarajućim okruženjima* pojavljuje se crtica kako bi se pomoglo korisnicima da utvrde kada promijeniti svoje filtre. Samoljepiva oznaka pomaže u zaštiti indikatora od prskanja i krhotina.

  Pogledajte kako funkcionira >

 • Optimizirajte uporabu filtra
  Optimizirajte uporabu filtra

  Umjesto da se prema rasporedu provodi zajednička promjena filtra svim radnicima, indikator omogućuje da se filtri koji se upotrebljavaju u odgovarajućim okruženjima, mijenjaju na temelju individualnih radnih sati, razine izloženosti, disanja i uvjeta okruženja.

 • Pouzdanje u zaštitu
  Pouzdanje u zaštitu

  3M indikator trajanja može pomoći pružiti dodatnu bezbrižnost kao dodatak vašem trenutačnom rasporedu zamjena te u nekim slučajevima, zamijeniti vašu trenutačnu praksu.

  Je li indikator prikladan za moje okruženje? >


 • Uporaba indikatora

  3M indikator trajanja može se upotrebljavati kao dodatak vašem trenutačnom rasporedu promjena filtra. Morate promijeniti svoje filtre u normalnim zakazanim intervalima ili kada ESLI to pokaže, što se prvo od ove dvije stvari dogodi. U nekim slučajevima možete primjenjivati ESLI kao primarnu metodu za određivanje rasporeda promjene filtra, zamjenjujući time svoj trenutačni način rasporeda promjene filtra. Kako biste saznali može li se indikator trajanja 3M upotrebljavati kao primarna metoda za određivanje rasporeda promjene filtra:

 • 1) Obavite nadzor nad izloženosti kako biste kvantificirali razine izloženosti organskoj pari na radnom mjestu.

 • Unesite rezultate nadzora u softver za nadzor trajanja Ako ESLI nije primjenjiv kao primarna metoda, još ga uvijek možete upotrebljavati kako biste nadopunili svoj trenutačni raspored zamjene filtra.


*Pogledajte upute za uporabu za seriju 6000i ili softver za nadzor trajanja kako biste odredili jesu li ovi filtri prikladni za vaše radno okruženje.


Videozapisi


Informacije o proizvodu