3M™ lamelni disk 769F za brušenje vara

Performanse odgovaraju vrijednosti

Napravite prostor u svojoj trgovini za 3M™ lamelni disk 769F


NOVI 3M™ lamelni disk 769F

 • Najnoviji član 3M obitelji lamelnih diskova omogućuje vam korištenje snage vrhunskih abraziva s odličnim omjerom cijene i kvalitete. 3M™ lamelni disk 769F odlikuju 3M precizno oblikovana zrna koja osiguravaju dugi vijek trajanja i brže rezanje u odnosu na konvencionalne lamelne diskove s aluminijevim oksidom i cirkonijem. Zatražite uzorak kako biste isprobali nenadmašnu kombinaciju performansi i vrijednosti.


Lamelni disk koji ste čekali

Ako ste tražili nedostižnu kombinaciju učinkovitosti i vrijednosti, smatrajte da je traženje dovršeno. 3M™ lamelni disk 769F ispunjava uvjet vrijednosti bez žrtvovanja učinkovitosti, zahvaljujući snazi 3M precizno oblikovanih zrna.

 • Asortiman proizvoda 769F

  Uz tehnologiju 3M preciznog oblikovanja zrna i izdržljivu poliestersku podlogu, 3M™ lamelni disk 769F traje dugo i idealan je za aplikacije s visokim pritiscima kao što su ukošavanje, brušenje zavara i obrada oštrih rubova. Osim toga, završni sloj koji ostavlja čini ga odličnim izborom za aplikacije srednjeg pritiska kao što su obrada nakon uklanjanja zavara i priprema površine.


Izrađen je za svestranu primjenu

U većini trgovina lamelni disk najsvestraniji je abraziv. 3M™ lamelni disk 769F pruža svestranost koju očekujete od lamelnih diskova – jednostavan je za korištenje i pokriva širok raspon primjena. Ali ima jedna velika razlika: nadmašuje konkurenciju u rezultatu i štedi vaš proračun.

 • Zakošenje metalnog ruba lamelnim diskom
  Ukošavanje

  Ukošavanje rubova može biti prezahtjevno za većinu lamelnih diskova. Ali novi 3M™ lamelni disk 769F spremno prihvaća izazov. Njegova poliesterska podloga podnosi snažan pritisak, a 3M precizno oblikovana zrna režu metal bez pregrijavanja i ne gube oštrinu. Rezultat je savršeno zakošeni rub spreman za zavarivanje.

 • Uklanjanje hrapavih metalnih rubova lamelnim diskom
  Obrada oštrih rubova

  Nakon što se dio izreže, često na njemu ostanu oštri hrapavi rubovi. Brzo uklonite oštre rubove bez oštećenja metalnih dijelova. 3M precizno oblikovana zrna 3M™ lamelnog diska 769F uklanjaju hrapavost metalnih rubova i oštre rubove s lakoćom. Ostat će vam izradak bez hrapavih rubova koji je spreman za sljedeći korak.

 • Brušenje zavara s pomoću lamelnog diska
  Brušenje zavara

  Za brušenje zavara lamelnim diskom treba vam prava kombinacija minerala i podloge. Tu kombinaciju pruža 3M™ lamelni disk 769F. 3M precizno oblikovana zrna brzo režu i dugo traju tako što se sama oštre pri lomljenju. Podloga se ravnomjerno troši tako da se neprestano otvaraju svježi, oštri minerali kako bi se nastavilo rezanje.


Treba vam brzina?

Ako trebate još veću brzinu rezanja, iskušajte brusne materijale 3M™ Cubitron™ II

SAZNAJTE VIŠE