3M Komunikacije

Antenski stup
Mi poduzimamo velike korake kako bismo Vam pomogli učiniti svijet dostupnijim.
Pregled proizvoda za komunikaciju

Tržište komunikacija

Steknite konkurentnu prednost.

Naša tvrtka 3M je svjetski lider u osiguravanju boljeg povezivanja u svijetu. Od optičkih vlakana koja vode do Vaših domova, pa sve do bežične tehnologije unutar poslovnih prostora, mi povezujemo proizvode, ljude i tvrtke koristeći energiju od preko 45 tehnoloških platformi uz pomoć kojih stvaramo inovacije. Sa industrijom koja se svakodnevno mijenja, naše tehnologije mijenjaju način projektiranja, instaliranja i održavanja mreža. Kako god bila usmjerena Vaša mreža, tu smo da pomognemo.


Proizvodi za komunikaciju

Pogledajte sve proizvode za komunikaciju

 

 • Bolja mreža - bolje veze diljem svijeta.

  Kako naš svijet postaje sve povezaniji, potrebna su nam još pouzdanija, učinkovitija i rasprostranjenija rješenja za komunikaciju. 3M pruža upravo ta rješenja. Naši konektori s optičkim vlaknima i kućišta osiguravaju bržu instalaciju mreže. Našim materijalima za lijepljenje proširuje se postojeća infrastrukturna širokopojasna mreža u zgradama. Od zaštite bežičnih stupova od vremenskih utjecaja do gašenja požara bez vode, kako bi se zaštitili centri za čuvanje podataka - naše tehologije se mijenjaju prema tome kako se mreže projektiraju, instaliraju, štite i održavaju - 3M danas unaprjeđuje lokalnu i međunarodnu komunikacijsku mrežu, za bolju i jednostavniju budućnost.

 


Inovacija na djelu

 • 13 ožujka 2015

  Mreža velike brzine instalirana u samo jednom kanalu.

  3M™ One Pass Fiber Pathway - optička rješenja omogućavaju jednostavnu i brzu instalaciju širokopojasnih komunikacijskih mreža u postojećim strukturama.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Kod današnjih pretrpanih baznih stanica - veličina igra ulogu.

  3M™ Slim Lock Closures - štite od vremenskih uvjeta Vaše antenske priključke. Otvaraju se bez isključivanja mreže te pomažu da se spriječe prekidi signala i dodatni troškovi zamjene.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Nikad jednostavnije rezanje optičkog vlakna.

  3M alat za rascijepljivanje vlakna je jednostavno i učinkovito rješenje za montažu koje Vam omogućava opremiti veći broj telekomunikacijskih tehničara kako bi obavili više posla uz manje troškove.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Zamislite bolju performansu mreže uz uštedu.

  3M™ pasivna optička LAN rješenja su rješenja za prijenos podataka od vlakna do računala koja pomažu monterima mreže i vlasnicima zgrada ostvariti čak do 70% manje kapitalnih ulaganja, 80% manje operativnih troškova, te uštedu prostora od 90%.

  13 ožujka 2015

Inovacija na djelu


O tržištima komunikacija u 3M-u

 • U 3M kompaniji postoje stručnjaci koji će Vam pružiti pomoć kako bi Vaše poslovanje izgradilo povezaniji svijet. Od optičkog vlakna i patch panela do FTTH rješenja i patch kablova, pomažemo Vam izgraditi sustave koji povezuju ljude. U ovoj industriji koja se mijenja ubrzanim koracima, mi osiguravamo globalnu mrežu proizvodnih, distribucijskih i tehnoloških stručnih znanja tako da ubrzavamo live video prijenose, ojačavamo bežične antenske stupove i olakšavamo komunikaciju na radnim mjestima.

Pratite nas
Brandovi navedeni na gornjoj listi predstavljaju robne marke 3M kompanije