3M Komunikacije

webLoaded = "false"
 • 4 lipnja 2018 godine, 3M je najavio da je dovršio prodaju gotovo svih svojih odjela za komunikacijska tržišta tvrtki Corning Incorporated. Bežični koaksijalni izolacijski proizvodi i filmovi za prikrivanje antene isključeni su iz prodaje, a preselili su se u 3M Sektor električnih tržišta. 3M će i dalje podržavati ovu stranicu za početno prijelazno razdoblje. Nakon ovog prijelaznog razdoblja, bit ćete preusmjereni na stranicu Corning.
Antenski stup
Mi poduzimamo velike korake kako bismo Vam pomogli učiniti svijet dostupnijim.
Pregled proizvoda za komunikaciju

Tržište komunikacija

Steknite konkurentnu prednost.

Naša tvrtka 3M je svjetski lider u osiguravanju boljeg povezivanja u svijetu. Od optičkih vlakana koja vode do Vaših domova, pa sve do bežične tehnologije unutar poslovnih prostora, mi povezujemo proizvode, ljude i tvrtke koristeći energiju od preko 45 tehnoloških platformi uz pomoć kojih stvaramo inovacije. Sa industrijom koja se svakodnevno mijenja, naše tehnologije mijenjaju način projektiranja, instaliranja i održavanja mreža. Kako god bila usmjerena Vaša mreža, tu smo da pomognemo.


Proizvodi za komunikaciju

Pogledajte sve proizvode za komunikaciju

 

 • Bolja mreža - bolje veze diljem svijeta.

  Kako naš svijet postaje sve povezaniji, potrebna su nam još pouzdanija, učinkovitija i rasprostranjenija rješenja za komunikaciju. 3M pruža upravo ta rješenja. Naši konektori s optičkim vlaknima i kućišta osiguravaju bržu instalaciju mreže. Našim materijalima za lijepljenje proširuje se postojeća infrastrukturna širokopojasna mreža u zgradama. Od zaštite bežičnih stupova od vremenskih utjecaja do gašenja požara bez vode, kako bi se zaštitili centri za čuvanje podataka - naše tehologije se mijenjaju prema tome kako se mreže projektiraju, instaliraju, štite i održavaju - 3M danas unaprjeđuje lokalnu i međunarodnu komunikacijsku mrežu, za bolju i jednostavniju budućnost.

 


Inovacija na djelu

 • 13 ožujka 2015

  Mreža velike brzine instalirana u samo jednom kanalu.

  3M™ One Pass Fiber Pathway - optička rješenja omogućavaju jednostavnu i brzu instalaciju širokopojasnih komunikacijskih mreža u postojećim strukturama.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Kod današnjih pretrpanih baznih stanica - veličina igra ulogu.

  3M™ Slim Lock Closures - štite od vremenskih uvjeta Vaše antenske priključke. Otvaraju se bez isključivanja mreže te pomažu da se spriječe prekidi signala i dodatni troškovi zamjene.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Nikad jednostavnije rezanje optičkog vlakna.

  3M alat za rascijepljivanje vlakna je jednostavno i učinkovito rješenje za montažu koje Vam omogućava opremiti veći broj telekomunikacijskih tehničara kako bi obavili više posla uz manje troškove.

  13 ožujka 2015
 • 13 ožujka 2015

  Zamislite bolju performansu mreže uz uštedu.

  3M™ pasivna optička LAN rješenja su rješenja za prijenos podataka od vlakna do računala koja pomažu monterima mreže i vlasnicima zgrada ostvariti čak do 70% manje kapitalnih ulaganja, 80% manje operativnih troškova, te uštedu prostora od 90%.

  13 ožujka 2015

Inovacija na djelu


O tržištima komunikacija u 3M-u

 • U 3M kompaniji postoje stručnjaci koji će Vam pružiti pomoć kako bi Vaše poslovanje izgradilo povezaniji svijet. Od optičkog vlakna i patch panela do FTTH rješenja i patch kablova, pomažemo Vam izgraditi sustave koji povezuju ljude. U ovoj industriji koja se mijenja ubrzanim koracima, mi osiguravamo globalnu mrežu proizvodnih, distribucijskih i tehnoloških stručnih znanja tako da ubrzavamo live video prijenose, ojačavamo bežične antenske stupove i olakšavamo komunikaciju na radnim mjestima.

Pratite nas
Brandovi navedeni na gornjoj listi predstavljaju robne marke 3M kompanije
Promijenite lokaciju
Hrvatska - hrvatski