• Naše obećanje podrške.

    Od najranijih dana, kada je izumio prve praktične abrazive za brušenje, 3M je počeo niz tehnologija koje danas omogućuju profesionalnom serviseru da poduzme sve aspekte preoblikovanja s potpunim povjerenjem koje je sinonim za 3M marke. 

    Danas su 3M brandovi kao što su WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-It™ i mnogi drugi pouzdani su tisuće karoserija koji rade brže, traju duže i eliminiraju ponovni rad. 

    3M pionira nove i učinkovite odgovore na sve veće zahtjeve suvremenih sustava boja i tehnika popravaka. Inovacije kao što su nagrađivani Trizact™ Fine Finshing Abrasives i revolucionarni 3M sustav za pripremu boje podržavaju 3M stalnu vožnju za uvođenje produktivnih rješenja u svakoj fazi obnavljanja.

    Opsežan opseg tržišta za 3M, više od 600 predmeta potpomognuti su tehničkom podrškom i savjetovanjem, produktivnošću i profitabilnošću kao i savjetima o zdravlju na radu.

    Obratite nam se danas s vašim zahtjevima za Bodyshop, a član našeg tima za korisničku službu bit će raspoloživ za raspravu o vašim zahtjevima.