3M Perfect-it™ sustav za poliranje s kodiranjem u bojama

3M Car Care

 • Vratite i zaštitite taj showroom s nizom 3M proizvoda za njegu automobila.

  Od brzog čišćenja sapunom za pranje automobila do konačnog tretmana izvedbenog završetka, svaki naš proizvod proizvodi vrhunski profesionalni posao. No, naravno, oni se mogu samostalno koristiti kako bi odgovarali vašim potrebama i raspoloživom vremenu.

  Proizvodi koje profesionalci vole ... sada su dostupni za vašu upotrebu kod kuće.

3M™ Sustav popravaka ogrebotina 39071


 • Popravite male i srednje ogrebotine s 3M™ sustavom za uklanjanje ogrebotina 39071. Ovaj sustav za uklanjanje ogrebotina idealan je za upotrebu kod lakih oksidacija, kovitlaca i drugih ogrebotina.

3M™ Trizact™ tehnologija brusnih materijala


 • Obnovite oštećenu boju tehnologijom 3M™ Trizact™ brusnih materijala. Za najbolje rezultate upotrebljavajte komplet za ugradnju s bušilicom.

3M™ sustav prednjeg svjetla za obnavljanje leća


 • 3M™ sustav za obnavljanje objektiva prednjih svjetala brzo i učinkovito rješenje koje vraća jasnoću vaših prednjih svjetala od žutih mrlja do pune prozirnosti. Ovaj sustav obnove poboljšava kvalitetu svjetlosne zrake, osim što čini izgled objektiva i izgledom čistim.

  Idealna je kao potpuni komplet za popravke s niskim troškovima - uključene su korak po korak kako bi i sami početnici mogli dovršiti posao. Ubrzajte popravke postavljanjem abrazivnog diska na bušilicu (nije uključeno) za korištenje s tamponom ili drugim priborom.

3M™ komplet za popravak kože i vinila 08579


 • 3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579

  3M™ Kit za popravak kože i pisača 08579 popravlja opekline i ogrebotine na vašem automobilu interijera kože i vinila. Ovaj komplet za popravke sadrži spojeve i ljepila u boji uz detaljne upute i vodilice u boji. Molimo pogledajte upute za najbolje rezultate.