3M Proizvodi za automobilsku industriju
Tehničar mijenja disk na Festool električnom kompletu za brušenje.

Cjeloviti sustav za brušenje automobila – visoka učinkovitost spojena sa premium kvalitetom.

Pretplatite se na mailing listu / pretplatite se na newsletter

3M Automotive Aftermarket Division i Festool Automotive Systems udružuju svoje bogate asortimane proizvoda.
Centralizirana ponuda visoke kvalitete, usmjerena na potrebe za sofisticiranim alatima i 3M™ brusnim proizvodima te proizvodima za završnu obradu boje, pruža odgovor na svaku potrebu i svaki zahtjev.

Ovo postavlja sasvim novi standard po pitanju spektra ponude proizvoda i učinkovitosti, te dopunjuje sustav za popravak vozila. Pouzdani radni procesi za ostvarivanje dosljedno visoke kvalitete.

 • Izgradite svoj uspjeh na našim rješenjima.

  Od specijaliziranog do univerzalnog stručnjaka.

  Gotovo neiscrpan spektar ponude proizvoda zadovoljava i najveće zahtjeve. Visokokvalitetan i sveobuhvatan portfolio proizvoda – u rasponu od kompleta rješenja do 3M™ brusnih proizvoda te proizvoda za završnu obradu boje.

  Od prednosti do zarade.

  Naši standardizirani radni procesi ubrzavaju rad svake automobilske radionice. Pojednostavljuju postupke obrade površine i znatno ubrzavaju učinkovito privođenje svakog popravka kraju. Jednostavni procesi, ostvarivanje rezultata, pružanje vrhunske učinkovitosti.

  Sveobuhvatno JAMSTVO

  Sveobuhvatni JAMSTVO je sastavnica Festool alata koliko i kvaliteta i pouzdanost. Ako svoje proizvode registrirate unutar 30 dana od kupnje, ostvarit ćete i prednost sveobuhvatnog servisnog paketa koji štedi vaše vrijeme i smanjuje trošak. To znači da svaki alat nije samo dobro, već i sigurno ulaganje.

  Iskusite razliku.

  Isplativost + Učinkovitost: Unaprijeđena ekstrakcija prašine i organizacija radne postaje može pridonijeti reduciranju ponavljanja posla i gubitka vremena, povećavajući vašu krajnju zaradu.

  Zdravlje + Sigurnost: Sustav je osmišljen imajući na umu sigurnost tehničara, što uključuje poboljšanu ergonomiju. Nešto s čime se svatko može osjećati dobro.Optimizirani sustavi za automobilsku primjenu.

Cjeloviti sustav za brušenje automobila uključuje prilagođene komplete za limara, lakirera i polir radnika. Vaš je posao upravo postao čišći, sigurniji, učinkovitiji i profitabilniji.

Naravno, sve su komponente dostupne i zasebno - premda će vam kompleti pružiti cjelokupno rješenje u jednom.

 • Električno brušenje limarije.
  Manje prašine. Veća učinkovitost. Brusni materijali traju dulje.

  Oduševite se odličnim rezultatima kompleta za električno brušenje limarije koji uključuje ROTEX RO 150. To je sveobuhvatan komplet koji vas čini bržima zahvaljujući brzom postavljanju i rastavljanju, kao i brzoj zamjeni podloška.

 • Pneumatska i električna priprema boje.
  Uštede za profesionalce. Profesionalni rezultati za štedljive.

  Uživajte u vrhunskoj učinkovitosti Kompleta za pneumatsku pripremu boje koji uključuje LEX 3 u sprezi s povoljnom cijenom za primjenu komprimiranog zraka.
  Zahvaljujući suzbijanju prašine, kontroli vibracije i kočnici podloška, Komplet za električnu pripremu boje ETC EC 150 predstavlja klasu za sebe na području rukovanja i osviještenosti po pitanju zdravlja.

 • Završna obrada boje.
  Veća mobilnost. Čišći radni prostor. Bolji završni rezultat.

  Ostvarite savršen završni rezultat u trenu. Komplet za visoki sjaj čini ovo mogućim za svaki sustav boje i svaku razinu složenosti nijanse boje. Standardni radni proces omogućuje besprijekorne rezultate poliranja bez mnogo muke.

 • Sigurnost.
  Siguran put do uspjeha.

  Suhim i eksplozivnim prašinama nije mjesto u okruženju, već u plastičnom spremniku sigurnosnog kompleta koji suzbija plamen. Ekstraktor prašine minimizira opasnost od vatre i eksplozije te time aktivno štiti vašu radionicu. Sigurnosni komplet je vrhunski primjer organizacije radnog prostora te jamči do 30% brži rad.

 • Popravak sitnih oštećenja.
  Zaradite u trenu.

  Mnogo se može dogoditi za 90 minuta. Primjerice, cjelokupni postupak popravka sitnih oštećenja. Uz primjenu Kompleta za popravak sitnih oštećenja, popravci veličine do 3,5 cm mogu se dovršiti u trenu uz samo jedan komplet i jedan alat. Dakako, dodatni promet koji ostvarujete uz Komplet za popravak sitnih oštećenja povećava i učinkovitost i zaradu.


Upoznajte sveobuhvatno JAMSTVO.

 • Potpun servis bez gnjavaže

  Festool vam nudi sveobuhvatan SERVIS za cjelokupni paket koji vas rješava briga oko vaših alata*. Tako se možete u potpunosti koncentrirati na svoj rad. Zato što alati nisu jedino što treba automobilskim radionicama.

  * Registrirajte na internetu svoj Festool stroj za sveobuhvatni SERVIS u roku od 30 dana od kupnje i prihvatite odredbe i uvjete usluge. Za više informacija o ograničenjima te odredbama i uvjetima usluge, posjetite.

  FESTOOL Sveobuhvatno JAMSTVO

 • Istražite raspon ponude proizvoda

  Dodatne pojedinosti i brojevi dijelova za sve odlične proizvode koji tvore Cjeloviti sustav za brušenje automobila dostupni su u katalogu.

  Preuzmite katalog

 • Istražite informacije na engleskom za Cjeloviti sustav za brušenje automobila

  Važno: Ova će se Poveznica otvoriti na novoj kartici i odvesti vas na stranicu 3M UK Cjeloviti sustav za brušenje automobila. U svakom se trenutku možete vratiti na ovu karticu preglednika te pretražiti lokalne resurse i dodatne informacije.

  3M UK Cjeloviti sustav za brušenje automobila

 • Festool Automotive System.

  Dodatne informacije i pojedinosti o Cjelovitom sustavu za brušenje automobila.

  3M i Festool Automotive Systems su oformili stratešku globalnu suradnju kako bi najbolje služili industriji popravka automobila nakon sudara. 3M inovacije na području brusnih materijala najbolje su u klasi, uključujući 3M™ Cubitron™ II brusne materijale, a sada su dostupne u spoju s vrhunskim Festool Automotive Systems alatima za pripremu površina, uključujući pneumatske i električne brusilice, polirke i dodatne podloške, vakumske postaje i postaje za pripremu površine, sustave za ekstrakciju prašine te servis.