1. 3M (East) AG Podružnica Republika Hrvatska
  2. 3M Proizvodi za automobilsku industriju

3M Proizvodi za automobilsku industriju

Muškarac drži disk kočnice
100 godina inovacija unutar automobilske industrije.
Pregled proizvoda za automobilsku industriju

Automobilska industrija

Posao treba odraditi kako treba, prvi, a i svaki sljedeći put

Vaš ugled Vam osigurava novi posao i izdvaja Vas od Vaših konkurenata. S iskustvom od skoro jednog stoljeća u auto industriji, poznate su nam sve zamke u projektiranju, proizvodnji i održavanju - od toga kako da se smanji potrošnja goriva uz primjenu komponenata male težine do toga kako pomoći stručnjacima za karoseriju da ostvare revoluciju u procesu bojenja.


Proizvodi za automobilsku industriju

Pogledajte sve proizvode za automobilsku industriju

 

  • Odradite posao pravilno, prvi, a i svaki idući put.

    Vaš je ugled nemjerljiv. On osigurava da ponovno dobijete posao i izdvaja Vas iz konkurencije. Sa skoro 100 godina iskustva u automobilskoj industriji, ušli smo u sve tajne auto dizajna, izrade i servisiranja - od pomaganja originalnim proizvođačima opreme kako da unaprijede ekonomičnost potrošnje goriva rješenjima za smanjenje težine vozila, do pomaganja stručnjacima za karoseriju u uvođenju potpuno novog postupka lakiranja. Možemo Vam pomoći da posao završite brže, uz veću samouvjerenost i dugotrajnu pouzdanost - tako da Vaš visoki ugled potraje.

 


Inovacije na djelu

Inovacije na djelu


3M o tržištu automobila

  • Unutar 3M kompanije postoje stručnjaci koji će Vam prenijeti samopouzdanje po pitanju kvalitete Vašeg rada. Od zatamnjenih stakala do folija za presvlačenje vozila, nudimo alate koji će Vam pomoći da unaprjedite svoj rad i ugled. Naša rješenja za popravak i njegu automobila dizajnirana su za besprijekorne rezultate.